Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěry z valné hromady ze dne 21.2.2009

24. 2. 2009

Dne 21.2.2009 proběhla valná hromada TJ Sokol Velíš.Schůze se nesla ve znamení volení a hlasování - ať už to byl nový výbor fotbalového klubu, volba hráče roku nebo hlasování o podobě nového znaku FCSV.

Schůzi vedl dosavadní předseda výboru Zdeněk Štika.Po úvodním proslovu starosty obce P.Macha si slovo vzal Josef Bureš ml. a začalo se s volbou nového výkonného výboru fotbalového klubu.Z jedenácti nominovaných kandidátů se volilo devět. Nový výbor byl zvolen v tomto složení:

Jiří Buchal, Zdeněk Štika, Petr Mach st., Jiří Doležal, Ing. Josef Bureš, Pavel Kocourek, Petr Žák, Pavel Setnička ml., Michal Spurný

Novým předsedou výboru byl zvolen Pavel Setnička.

Dalším bodem schůze bylo obnovení členské základny a schválení ročního členského příspěvku, který činí 50 Kč.

Volba nejlepšího hráče roku byla rozdělena do tří kategorií:

1. Hráč roku podle diváků - zvolen byl hráč A mužstva, který byl na domácích utkáních mužstva volen nejvícekrát nejlepším hráčem (v pravidelné anketě bulletinu FCSV).

vítěz: Ladislav Prokop

(celkem 4 x zvolen nejlepším hráčem zápasu)

2. Hráč roku A mužstva - volen účastníky valné hromady

vítěz: Ladislav Prokop

3. Hráč roku B mužstva - volen účastníky valné hromady

vítěz: Michal Spurný

Pak přišla na řadu také zpráva o stavu financí velíšského klubu.Tu přednesl v zastoupení Jiří Doležal (pokladník Petr Žák nebyl pro nemoc přítomen).Celkový roční výdej financí na činnost klubu činil cca 90 000 Kč, příjem ( dotace obce, sponzorů a svazu) byl cca o 8 000 Kč vyšší (zůstatek na účtu).

Dalším bodem bylo zhodnocení roku trenéry obou mužstev.Za áčko tedy hodnotil Jiří Buchal , za béčko Pavel Setnička a oba veskrze pozitivně.Jirka poukázal také na zlepšující se spolupráci s B mužstvem a také na ne moc dobrý přístup některých hráčů.Pavel ocenil výsledky z podzimu a zlepšující se přístup hráčů.

Posledním bodem valné hromady byla volba nového znaku velíšského klubu.Dle pravidel hlasování byl nakonec rozhodující součet z internetového hlasování (článek zde) a  součet z valné hromady.

Počty hlasů: 

varianta č.:

i-hlasování

valná hr.

celkem

1

0

0

0

2

0

1

1

3

1

0

1

4

0

0

0

5

3

5

8

6

5

16

21

7

0

1

1

8

8

10

18

9

0

1

1

10

2

2

4

Celkovým součtem 21 hlasů tak zvítězil znak č.6 :

Tento znak ještě není finální podoba,jde o "beta" verzi. Ještě bude lehce upraven a ve finální ( a barevné) verzi bude představen na těchto stránkách ! Sledujte rubriku Aktuálně !

Valné hromady se zúčastnilo celkem 40 lidí z řad hráčů, funkcionářů a fanoušků. Účast sice mohla být větší ,ale i tak chci poděkovat všem za účast.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

what to write an essay on w90zur

Eugenenam,5. 4. 2023 18:44


Thanks! Quite a lot of advice.
literature review dissertation https://service-essay.com writers help online https://essaywritingservicehelp.com