Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční schůze z 30.1.2010

2. 2. 2010

V sobotu 30. ledna 2010 proběhla ve velíšské hospodě tradiční výroční schůze Sokola Velíš.

Po úvodním slovu předsedy Pavla Setničky si vzal slovo starosta P. Mach, který pohovořil o velíšském fotbale, o fotbalovém areálu a poděkoval všem členům výboru a lidem kolem fotbalu za odvedenou práci.

Výročka

Pak promluvili trenéři obou dospělých týmů, za áčko J. Buchal, za béčko (a i za žáky) M. Spurný. Oba svorně pochválili spolupráci mezi oběma týmy a také vytkli přístup několika hráčů k zápasům (alkohol a pozdní omluvy).

S finanční stránkou klubu seznámil přítomné pokladník Petr Žák. Příjmy pokladny za rok 2009. Příjmy 108.872Kč (sponzoři, dotace...) / výdaje 91.418Kč. Zůstatek v pokladně k 30.1.2010 : 17.454Kč.

Po finanční zprávě se  odsouhlasil členský příspěvek, který i nadále bude činit 100Kč na člena. Odsouhlasily se také povinné brigádní hodiny, každý fotbalista musí během roku odpracovat 5 brigádnických hodin. Při nesplnění těchto podmínek bude následovat pokuta - každá neodpracovaná hodina = 100Kč.

Nesplněné hodiny za rok 2009:

A mužstvo - 500 Kč : M. Ježek, F. Vlasák, T. Janáček

M. Janáček (pro dlouhodobé zranění nepokutován) 

B mužstvo - 500 Kč : Pavel Brabenec, Petr Brabenec, P. Havel, M. Mach

Josef Buchal ( odpracováno pouze 3,5 hodiny)

Současně se odhlasovala odměna pro 2 nejpracovitější brigádníky (z každého mužstva jeden). Odhlasováno bylo 1000Kč pro každého. Tato odměna bude hráčům vyplacena po předložení paragonu na kopačky. Nejpilnějšími pracanty byli z áčka Honza Spurný, z béčka Tonda Urban. Každý odpracoval bezmála 20 hodin.

Byl oznámen termín fotbalového plesu (hraje Profil), který se uskuteční v pátek 19.2. ( příprava sálu 16.2. - podrobnosti budou včas uvedeny). Odsouhlasil se povinný příspěvek do tomboly, který byl stanoven na 200Kč.

Na závěr proběhla volba nejlepších hráčů obou mužstev.

A mužstvo : 1.místo - J. Zmrhal, 2. místo - L. Prokop, 3.místo - P. Mach

B mužstvo : 1.místo - M. Spurný, 2.místo - M. Štika, 3.místo - L. Buchal

Oba vítězové obdrželi dárkové balíčky.

Nejlepší hráči roku 2009

Hráčem, který za celý rok nasbíral nejvíce ocenění "Hráč zápasu" při domácích zápasech (anketa velíšských fanoušků), se stal také Kuba Zmrhal. Cena mu bude předána na prvním domácím utkání tohoto roku.

Fotbalu zdar,

FCSV forever!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář