Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční schůze z 26.1.2008

28. 1. 2008

V sobotu 26.1.2008 proběhla sokolská výroční schůze.Co se na ní "upeklo",odsouhlasilo atd. ?

Po přednesení programu schůze Zdeňkem Štikou,se ke slovu dostal pokladník klubu Petr Žák,který seznámil členy se stavem financí.Roční rozpočet klubu se pohybuje kolem 100.000Kč,v současnosti disponuje klub částkou cca 15.000Kč (zůstatek na účtu).

Ke slovu se pak dostali trenéři obou týmů - za áčko Jirka Buchal a za béčko Michal Spurný.Oba vyjádřili relativní spokojenost s výsledky , oba ale také poukázali na problémy některých hráčů s přístupem k zápasům a přípravě.

Za obec pak promluvil starosta Petr Mach,který seznámil členy sokola s plánovanými akcemi obce,které se budou týkat našeho klubu,respektive zázemí a areálu hřiště které je ve vlastnictví obce:

- vykácení přestárlých topolů a následné osázení novými stromy kolem areálu

- plánovaná rekonstrukce sociálek v šatnách (nové sprchy,oprava WC,svedení odpadu do jímky)

- výměna záchytných sítí za oběma brankami

- nové lavičky pro diváky (za střídačkami)

- dokončení a srovnání zavážky u studny,následná příprava pro vybudování minigolfového hřiště,oplocení

Pak přednesl Josef Bureš ml. dva návrhy k odsouhlasení.Oba dva byly přijaty:

1.) Každý hráč a člen výboru zaplatí povinný členský příspěvek 100Kč.Ostatní (členové širších realizačních týmů,fanoušci...) můžou přispět dobrovolně.

2.)Každý hráč vykáže ročně 5 brigádnických hodin.Pokud tak neučiní,platí pokutu kde 1hodina nevykonané práce = 100Kč.

Dále byly členové seznámeni s plánovanými přátelskými zápasy.A mužstvo odehraje utkání s Postupicemi a Načeradcí, B mužstvo má rozjednané zápasy s Mysličí a Louňovicemi B.Přesnější informace a termíny budou brzy vedeny.

Letos se nevyhlašoval hráč roku,přesto proběhlo jedno zajímavé hlasování.Pan Zdeněk Indra z firmy Grafotechna Print připravil pro náš klub tradiční sponzorský dar v podobě kalendáře.Z připravených třech variant byla na závěr schůze členy vybrána varianta s modrým pozadím a žlutým písmem (foto kalendáře zde bude za několik dní vystaveno).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář