Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční schůze 2011

2. 2. 2011

Dne 29.1.2011 proběhla v hospodě U Pepety každoroční valná hromada Sokola Velíš. Kapacita hospůdky sotva stačila, kdo  z přítomných (hráči, funkcionáři nebo fanoušci) neseděl, stál prostě u baru... Děkovalo se, "diskutovalo", hlasovalo a jedlo se (děkujeme Kocourům za výborný gulášek a pečeného kaňoura!). A také se samozřejmě zapíjelo ... :)

Fotoalbum - výročka

Schůzi zahájil předseda P. Setnička uvítáním a oznámením změny ve výboru. Funkci člena výboru převzal po Z. Štikovi jeho syn Ondra (Zdeňku děkujeme za všechno!).

Pak si vzal slovo starosta a vedoucí A mužstva P. Mach. Již tradičně vyzval všechny přítomné k ohleduplnému zacházení a chování k areálu hřiště. Připomněl hlavní roli obce ve sponzorování fotbalu a poděkoval ostatním sponzorům. Krátce se zmínil o úpravě vykonávání brigádnických hodin - již se nebudou tak striktně vyžadovat, ovšem systém plnění, kdo, kolik atd. se přitomní nedozvěděli (asi výbor ještě přesně neodhlasoval?)... Pak ještě poděkoval hráčům, funkcionářům a vyzdvihl práci M. Spurného, P. Setničky a M. Pešky, kteří se starají o žáky.

S finanční zprávou vystoupil pokladník P. Žák. Celkově se za rok 2010 vydalo 111650 Kč (provoz hřiště, rozhodčí, hostování, poplatky za UMT + tělocvičnu, ples atd.). Na účtu klubu se momentálně nachází 26229Kč. 

Ke slovu se pak dostali trenéři - za áčko J. Buchal, za béčko a žáky M. Spurný.

Jirka pokáral především docházku na venkovní zápasy a přístup některých hráčů. Připomněl "lazaret" hráčů, což se citelně dotýká obou mužstev. Vyzdvihl přístup služebně starších hráčů a domácích "mlaďasů".

Líbač krátce poděkoval zástupcům béčka a žáků, uznal hráčskou krizi ale vzápětí zadoufal, že ať už béčko, tak i žáci budou hrát i v příští sezóně. Apeloval na přítomné k nalákání mladých nadějí do našeho klubu.

Dále se upřesnilo datum plesu FCSV - ten se bude konat v sobotu 12.2.2011 od 20:00, hrát bude Profil. Součástí bude samozřejmě hodnotná tombola. Tombolu noste J. Burešovi nebo P. Setničkovi, čím dříve, tím lépe! Kdo nemá možnost přinést hmotný dar, dodá 200Kč!

Lehce se zmínili přípravné zápasy, které ještě nejsou napevno domluveny - v nejbližší možné době bude upřesněno a uvedeno zde na stránkách.

Poté se volili nejlepší hráči roku 2010 - výsledky ankety:

A mužstvo : 1. L. Prokop, 2. O. Štika, 3. J. Kováč

B mužstvo : 1. M. Spurný, 2. R. Jiráček, 3. J. Kovář

Výročka 2011 - fotogalerie

Pak došlo na diskuzi - ta se točila hlavně kolem plánů do budoucna velíšského fotbalu. Otázka typu " co dál - bude áčko i béčko?" zůstala nezodpovězena -  ta se bude řešit až po skončení sezóny. Záleží samozřejmě také na výsledcích A mužstva - pokud spadne do "pralesa", nebude co řešit. Nejpalčivější je ale otázka kádru, tedy kde brát lidi? Spojit týmy v jeden, nebo i nadále shánět a kupovat přespolní? Možnou cestu (počítající pouze s jedním mužstvem) nastínil M. Peška - jak to ale bude po sezóně? 

Letos nastal čas, aby každý máknul jak může. Tento rok se totiž zřejmě bude lámat chleba - ať už ve Velíši bude jeden nebo dva týmy. Je potřeba zapojit srdce a dát nejoblíbenější velíšské hře co nejvíc. Všichni  -  hráči, funkcionáři, trenéři i fanoušci !!!

       

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář