Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyloupili jsme Bílkovice, vezeme tři body za výhru 3:2!

26. 3. 2012

24.3.2012

14.kolo III.tř sk. B

Bílkovice - Velíš 2:3 (1:3)

Překvapení kola a zasloužené body ...

 

Naším prvním soupeřem po zimní přestávce byl lídr soutěže a v bodový úspěch našeho týmu věřil málokdo. Velíšské mužstvo ale hned od začátku zápasu dokazovalo, že si do Bílkovic rozhodně nepřijelo pro výprask. Už v 5. minutě měl na hlavě vedoucí branku O. Beránek, ale z tutové pozice hlavičkoval nad břevno. Ve 13. minutě už jsme udeřili - P. Jiráček se vydal na výlet z obrany, před vápnem se dostal k odraženému míči a pěknou křižnou střelou nedal golmanovi šanci  - 0:1! Domácí hráče branka hodně zaskočila a působili velice zakřiknutým a bázlivým dojmem. To naše mužstvo hrálo v pohodě a brzy přišla další gólová odměna. Ve 20. minutě domácím nevyšla ofsajdová past, J. Kováč si posunul balón na hranici vápna a táhlou střelou zvýšil na 0:2! A to ještě nebylo vše, ve 27. minutě se J. Kováč prosadil znovu a domácí nevěděli čí jsou - 0:3! Opaření bílkovičtí hráči navíc mohli inkasovat ještě další branky, ale pokusy L. Buchala a O. Beránka již bohužel síť nerozvlnily...Bílkovice si první poločas vlastně nevytvořili šanci a přesto dokázali v závěru první části vstřelit gól. Ve 43. minutě propadl nepovedený rohový kop až na naší brankovou čáru a tam se odrazil od domácího hráče za lajnu - 1:3. Druhý poločas se očekával tlak domácích. Ten se dlouho nedostavoval. Ač byli domácí aktivnější, náš tým se soustředil na defenzívu a bílkovické do šancí nepouštěl. Šance si začali domácí vytvářet až zhruba po 70. minutě, k některým jim kapánek dopomohl i pan rozhodčí... Náš tým se už vepředu příliš neprosazoval, ale i tak přišlo několik akcí, které mohli skončit brankou ( V. Ivanov, M. Spurný). Po 80. minutě už domácí naše mužstvo zatlačili a začali se rojit i nebezpečné standardky před naším pokutovým územím. Se všemi jsme si poradili, až přišel v 83. minutě roh (který však neměl být...) a z něho Bílkovice gólově udeřili - záložník hlavičkoval z malého vápna a prostřelil M. Štiku - 2:3! Ke konci jsme se trochu strachovali o 3 body, ale ty jsme nakonec sbalili a odvezli s sebou do Velíše!

Tři body, se kterými počítal asi málokdo, jsme si plně zasloužili. První poločas jsme hráli velice dobře a v útoku jsme byli až nevídaně produktivní. Zaskočení domácí toho vyjma posledních patnácti minut zápasu moc nepředvedli... Jen tak dál!

 

Rozhodčí: Murgač

Branky Velíše: 13. P. Jiráček, 20. a 27. J. Kováč

Sestava: M. Štika - M. Kocourek, L. Prokop, P. Mach(ŽK), P. Jiráček - M. Hons, J. Spurný, O. Štika(C), L. Buchal(ŽK) - O. Beránek(ŽK), J. Kováč

Střídání: 50. V. Ivanov za J. Spurného,75. M. Spurný za O. Beránka, 80. J. Řezníček za L. Buchala

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář