Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyhráli jsme Podblanický pohár

9. 8. 2016

Velíšské mužstvo vyhrálo Podblanický pohár, který se letos konal v Kondraci. Jde o poměrně překvapivý triumf, zvažovalo se, že na turnaj ani nepojedeme... Den před pohárem se totiž konal ve Velíši nohejbalový turnaj (ten se poněkud protáhl...) a chybělo i několik hráčů.

První zápas odehrála mužstva Louňovic a Libouně, Louňovičtí nakonec zvítězili 3:2 a stali se prvním finalistou.

Náš tým poté nastoupil proti domácí Kondraci B, posílené o pár hráčů áčka. Domácí byli od začátku lepším týmem a dostávali se do šancí. Několikrát nás podržel T. Gruber v brance, i tak jsme ale nedokázali zabránit první brance. Druhý poločas už jsme hru přeci jen vyrovnali a nakonec se nám po brankách M. Matějky a J. Chomáta podařilo výsledek otočit na 1:2.

V zápase o třetí místo si to tedy rozdaly týmy Kondrace a Libouně. Kondrac šla dvakrát do vedení, ale vždy o něj přišla. Pak domácí neproměnili několik tutových šancí a v závěru za to byli potrestáni vyrovnáním Libouně. V penaltovém rozstřelu byli nakonec domácí úspěšnější než hosté. 

Ve finále jsme se tak utkali s Louňovicemi. A začali jsme velice špatně, během 15 minut jsme dostali tři branky a vypadalo to s námi velmi bledě... Jenže ještě do konce poločasu (hrálo se 2x25 minut) jsme dokázali vyrovnat! Prosadil se 2x M. Hons a A. Lupač. A nemuselo zůstat jen u toho, v poslední minutě prvního poločasu šel sám na brankáře P. Mach, ale lob přes brankáře se mu vůbec nepovedl... Druhý poločas byly k vidění šance na obou stranách a gólově se už dokázali prosadit pouze naši hráči, nejprve J. Chomát a v úplném závěru opět M. Hons.

 

Konečné pořadí turnaje:

1. Velíš

2. Louňovice

3. Kondrac

4. Libouň

 

Za Velíš v turnaji nastoupili :

T. Gruber, M. Kocourek, J. Spurný, M. Hons, O. Štika, J. Buchal, P. Mach, V. Ivanov, J. Urban, M. Matějka,  A. Lupač, M. Štika, T. Kakos, J. Chomát, K. Adamovský 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář