Jdi na obsah Jdi na menu
 


Všechny tři týmy venku prohrály

25. 4. 2011

24.4.2011

18.kolo III.tř sk. B

  Křivsoudov - Velíš A  3:2 (1:1)

Zasloužená prohra ...

 

V Křivsoudově se nám dlouhodobě nedaří, přesto jsme odjížděli s přáním bodovat. Domácí na naše mužstvo ale vlétli a chtěli co nejdříve vstřelit branku. To se podařilo první našim hráčům, ale gólovou radost L. Buchala překazil zvednutý praporek domácího pomezního. Hra se pak odehrávala především ve středu pole, souboj střídal souboj. Až v 17. minutě se křivsoudovský obránce z nouze opřel do míče a skákavá střela ze 30 metrů překvapila M. Ježka, který se musel hodně červenat... - 1:0. Nějaké větší šance nebyly k vidění ani na jedné straně, největší nebezpečí znamenaly pro golmany standardky. A po jedné z nich jsme vyrovnali - ve 42. minutě trknul hlavou O. Štika a bylo to 1:1. Za 2 minuty jsme ale mohli znovu prohrávat, sólo domácího útočníka naštěstí neskončilo střelou ale pouze nepřesnou přihrávkou. Druhý poločas se nám moc nepovedl. Prvních 15 minut pokračovalo v kolejích prvního poločasu, pak nás ale domácí začali přehrávat. Ono jim k tomu vlastně stačilo pouze čekat na naše chyby, neboť procento zkažených či nepřesných přihrávek rapidně stoupalo a křivsoudovské to zbytečně dostávalo na koně. V 70. minutě jsme nedokázali včas odkopnout míč z nebezpečí a domácí se dostali do vedení - 2:1. V 75. minutě předvedl výborný zákrok M. Ježek a uchránil nás od třetí branky. Naši hráči se druhý poločas nedostali ani do jedné šance, ani jednou jsme nevystřelili na branku. Útočníci to měli těžké, museli dobíhat nákopávané míče - jednoduše chyběla mezihra. V 77. minutě předvedl další dobrý zákrok M. Ježek a střelu z přímáku vyrazil. Z následného rohu ale domácí znovu udeřili, špatně hlídaný hráč pohodlně zvyšil na rozdíl dvou branek - 3:1. Branka konečně naše mužstvo trochu probudila a několikrát jsme se vepředu také osmělili. V 79. minutě mířil L. Prokop z přímáku těsně nad, v 82.minutě střílel slabě jen do golmana J. Kováč. V 84. minutě jsme poprvé v zápase předvedli pohlednější souvislou akci - po několika přihrávkách upláchl po pravé straně L. Buchal a nacentroval do vápna přesně na nohu J. Kováče - 3:2. Jenže to byla poslední naše vážnější akce, v závěru došly síly a naopak domácí nás ještě mohli potrestat z několika brejků. 

Křivsoudov nás díky této výhře přeskočil v tabulce a odsunul na 12. místo. Měli bychom pomalu začít bít na poplach, příští kolo už musíme doma zvítězit!            

   

Rozhodčí:  Kromka

Branky Velíše:   42. O. Štika, 84. J. Kováč

Sestava: M. Ježek - P. Jiráček, L. Prokop, T. Baťka, J. Řezníček -  Z. Daniel, Jan Spurný, O. Štika, L. Buchal - J. Kováč, V. Dimitrov

Střídání:  77. J. Šebesta za V. Dimitrova  

 

 

  

24.4.2011

18.kolo IV.tř sk. C 

  Nesperská Lhota B - Velíš B  6:1 (2:1) 

Překvapení se nekonalo ...

 

Naše mužstvo odjíždělo na hřiště lídra soutěže s přáním neinkasovat moc branek a neudělat si ostudu. Díky problémům s brankáři ( M. Ježek chytal za áčko, M. Štika si poranil ruku a chyběl i T. Gruber) se do branky nakonec postavil P. Havlíček. Úvod zápasu nám vyšel výborně, hned ve 4. minutě se trefil L. Novotný a vedli jsme 1:0! Nesperka se ale z šoku brzy oklepala a v 8. minutě už bylo vyrovnáno. S domácími jsme celkem drželi krok a i skóre bylo relativně dlouho vyrovnané. Až ve 35. minutě se domácí dostali do šance, kterou využili - 2:1. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1 a naše mužstvo se nemuselo za nic stydět. Druhý poločas ale domácí zařadili vyšší rychlost, donutili naše hráče k chybám a nejprve v 52. a pak v 57. minutě gólově udeřili. Vstřelené branky domácí uklidnili, zápas vzali pevně do rukou a přidali ještě dvě branky.   

 

Rozhodčí: Bačinský

Branky Velíše:  4. L. Novotný

Sestava: P. Havlíček - R. Jiráček, M. Štika, V. Trifonov, R. Krejčí - M. Peška, Jos. Buchal, J. Hons, P. Brabenec - J. Kolář, A. Urban 

Střídání: 60. M. Spurný za P. Brabence, 70. J. Lupač za J. Buchala

 

  

 

12.kolo OP ml. žáků (7+1) odd. B

  Ratměřice - Velíš  3:2 (1:1)

 

 

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář