Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velíš porazila Libouň v poháru

16. 8. 2010

14.8.2010

1. kolo poháru OFS

Libouň - Velíš  2:4 (1:3)

Spíš trénink, než generálka...

Do Libouně odjíždělo kombinované mužstvo z obou našich dospělých týmů ( z áčka chybělo 5 stabilních hráčů), přesto jsme chtěli zápas pojmout jako poslední ( a bohužel i první...) generálku před mistráky. Jenže domácí brali pohárové utkání pouze jen jakousi povinnost a do zápasu se jim moc nechtělo, do poslední chvíle se ani nevědělo, jestli se bude hrát... Utkání nakonec začalo s asi půlhodinovým zpožděním a na některých hráčích bylo vidět, že k němu přistupují jako k tréninku. Naše mužstvo bylo celý zápas lepší, ale zakončení hodně vázlo. Ke střelám jsme se dostávali poměrně často, ale mířidla jsme měli hodně vychýlená...K vedení nám pomohlo nedorozumění libouňských, malá domů zaskočila domácího brankáře a vedli jsme 1:0. Druhou branku přidal brzy navrátilec M. Řezníček a někteří naši hráči začali přistupovat k zápasu laxněji. Do několika šancí se tak dostali i domácí a jednu z nich proměnili v branku. Poměrně brzy na ní ale odpověděla naše nová posila J. Kováč, který pěknou střelou zvýšil na poločasových 1:3. Druhý poločas jsme se dostávali před domácí branku častěji, ale z množství šancí a nepřesných střel vybočila jen gólová tečka P. Jiráčka, který zblízka propálil golmana. Domácí nám po naší hrubé chybě vstřelili ještě jednu branku a to bylo vše.

Zápas tak moc naše hráče neprověřil, jak bylo napsáno výše - někteří k němu nepřistoupili úplně 100%. K vidění bylo hodně nepřesných zakončení i v tutových šancích. Doufejme, že příští týden už to bude lepší.

Zarážející je ale především přístup Libouně, která se přihlásí do poháru a pak se zdráhá vůbec zápas odehrát...    

Rozhodčí: Smitka 

Branky:   vlastní, M. Řezníček, J. Kováč, P. Jiráček

Hráli: M. Štika, R. Jiráček, Jan Spurný, T. Baťka, P. Jiráček,  M. Hons, O. Štika, J. Kováč, M. Řezníček, J. Kolář, M. Spurný, J. Šebesta

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář