Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velíš obhájila vítězství v podblanickém poháru

15. 8. 2017

Velíšské mužstvo obhájilo loňské vítězství v tradičním turnaji Podblanický pohár, který se konal v sobotu 12.8. na našem hřišti ve Velíši.

 

Velíšské mužstvo v prvním zápase nastoupilo proti týmu Libouně. Po několika našich šancích na začátku utkání jsme šli do vedení po standardce, po rohu se hlavou trefil O. Štika. Do přestávky jsme ale další branku nepřidali. Druhý poločas jsme začali špatně a Libouň dokázala vyrovnat, pak si náš soupeř vytvořil dvě velké šance, ale z nich nás nepotrestal. Ikdyž jsme nehráli dobře, podařilo se nám vstřelit branku, O. Štika zachoval chladnou hlavu a vedli jsme 2:1. Chvíli poté se trefil také M. Řezníček a čtvrtou branku přidal krásnou střelou z dálky M. Kocourek. Skóre uzavřel střelou zblízka P. Mach.

Velíš - Libouň  5:1

 

 

Ve druhém zápase se střetly týmy Louňovic a Kondrace B. Louňovice ač nekompletní (nastoupili za ně i tři naši hráči) kondrackým pěkně zatápěli a nakonec trochu překvapivě zvítězili.

Louňovice - Kondrac B  2:0

 

 

V zápase o třetí místo si to tedy rozdaly týmy Kondrace a Libouně. Kondrac byla lepší a brzy vedla 2:0, Libouň se ale nevzdala a dokázala snížit na 2:1. Kondrac pak přidala další branku a vypadalo to na jasnou záležitost. Jenže Libouň dokázala ještě jednou snížit, do penalt už se libouňským ale zápas dotáhnout nepodařilo 

O třetí místo: Libouň - Kondrac B  2:3

 
 

Ve finálovém utkání tak náš tým vyzval Louňovice. Od začátku jsme byli aktivnější, ale Louňovice byli produktivnější a šli po naší chybě do vedení. Do poločasu jsme se nedokázali prosadit, ale druhý poločas už jsme byli poměrně dost góloví - nejprve se hlavou zblízka prosadil M. Řezníček, pak po pěkné akci mohl slavit branku A. Lupač. Za pár minut se nadvakrát prosadil M. Spurný a po jeho patičce to bylo už 3:1. Další branky pak přidali také naše mladé pušky D. Koten a po něm J. Kakos. Louňovičtí v samém závěru už jen korigovali výsledek.

Finále: Velíš - Louňovice  5:2

 
 

Konečné pořadí turnaje:

1. Velíš

2. Louňovice

3. Kondrac

4. Libouň

 

Za Velíš v turnaji nastoupili :

M. Štika, M. Kocourek, Jiří Spurný, R. Jiráček, M. Spurný, O. Štika, J. Buchal, J. Chmel, D. Koten, M. Matějka, A. Lupač, P. Mach, J. Kakos, M. Mach, M. Řezníček, P. Jiráček, L. Buchal 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář