Jdi na obsah Jdi na menu
 


Valná hromada 2015

17. 12. 2015

V sobotu 12. prosince se konala valná hromada, její  hlavní součástí byla změna stanov FCSV.

Po úvodním slovu člena výboru a pokladníka Josefa Bureše, přišlo na řadu hodnocení trenérů obou týmů. Za A mužstvo zhodnotil rok 2015 Jirka Buchal, družstvo žáků hodnotil Petr Havlíček.

Josef Bureš poté zveřejnil finanční zprávu klubu. Nebudu zde rozepisovat jednotlivé položky - každopádně příjmy klubu činily 146.000 Kč, výdaje 135.000 Kč. 

Pak byl oznámen plán akcí na rok 2016. Podle něj se Sportovní ples uskuteční v pátek 5. února (tombola, nebo příspěvky do tomboly je nutno předat do konce ledna!). Běžecké zápolení Velíšský přespolňák bylo přesunuto i díky zkušenostem z obrovským vedrem na konec června, konkrétně na sobotu 25. června 2016.

Pak přišel hlavní bod valné hromady a to změna stanov a názvu klubu. Díky změně občanského zákoníku bylo toto víceméně povinností. Po přečtení nových stanov a jejich následném odsouhlasení byl ustanoven název TJ Sokol Veliš, z.s. ...

V závěru schůze si tradičně vzal slovo starosta obce Petr Mach a jako zástupce hlavního sponzora klubu poděkoval lidem kolem fotbalu a přidal něco málo výtek a zdvižených ukazováčků především k hráčům áčka.

Na úplném konci byl tradičně vyhlášen nejlepší hráč roku 2015. Pořadí na prvních třech místech bylo následující:

 

1. Ondra Štika

2. Láďa Prokop

3. Veny Ivanov

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář