Jdi na obsah Jdi na menu
 


V přípravě jsme prohráli s Kamberkem

24. 3. 2013

    

22.3.2013

přípravné utkání - UMT Na lukách

Velíš - Kamberk   2:3 (1:1) 

Opět nepřesvědčivě ...

 

Náhradní zápas za odložené první jarní kolo se našemu mužstvu příliš nevydařil. K utkání dorazilo pouze 11 hráčů, z toho dva nastoupili se zraněním (M. Spurný, P. Jiráček).  Soupeř byl od začátku aktivnější a hlavně jejich středová řada tu naší přehrávala a připravovala příležitosti pro útočníky. V 10. minutě jsme nedokázali ubránit kamberskou akci, která skončila střelou zblízka pod padajícím M. Štikou a Kamberk vedl 1:0! Naše možnosti by se daly spočítat na rukách starého kanadského dřevorubce a kamberský gólman se musel nudit. Po dvaceti minutách jsme sice opticky protivníka převyšovali, ale k žádné větší příležitosti to nevedlo. Kamberk hrozil z protiútoků, všechny jsme ale přestáli bez úhony. Pak jsme konečně udeřili, slovo si vzal J. Kováč a jeho typickým způsobem a utáhlou střelou vyrovnal na 1:1. Druhý poločas jsme se dlouho nemohli dostat do hry a Kamberk toho dokonale využil. Během 15 minut zvýšili kamberáci na 3:1 a s námi to vypadalo hodně bledě. Posledních 15 minut jsme ale soupeře zmáčkli a vytvořili jsme si velké šance, bohužel jsme dokázali proměnit pouze jedinou a D. Toula tak snížil naší porážku na 2:3.

Kamberk nám dělal vetší problémy, než jsme očekávali. Ač nekompletní a oslabení, měli jsme zahrát lépe. Zasloužená prohra.

 

Rozhodčí: L. Havlíček

Branky Velíše: J. Kováč, D. Toula

Sestava: M. Štika - R. Jiráček, L. Prokop, P. Mach, J. Buchal - L. Smitka, P. Jiráček, O. Štika(C), M. Spurný - D. Toula, J. Kováč

Střídání:  nikdo!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář