Jdi na obsah Jdi na menu
 


V generálce na mistráky dostalo áčko znovu 5 branek

30. 3. 2015

  

29.3.2014

příprava

Nesperská Lhota - Velíš  5:1 (3:0) 

 

Zápas jsme odehráli opět v úplném složení, než předchozí zápasy. Chyběl nám brankář, domácí nám půjčili jejich náhradního... V začátku utkání jsme mohli jít do vedení, O. Štika ale zblízka trefil pouze tyč. Domácí pak převzali iniciativu a byli odměněni. Nepříliš prudkou střelu "náš" brankář neudržel a útočník zblízka pohodlně dorážel - 1:0. Domácí byli aktivnější, pohyblivější a fotbalovější. Nadále nás hodně zlobili a bohužel několikrát jsme jim sami pomohli. Jako před druhým gólem - kdy jsme úplně zbytečně ztratili míč, pak jsme ho mohli v klidu uklidit, místo toho jsme nechali domácí pláchnout po křídle a po rychlé akci to bylo 2:0! Třetí branku jsme jim také darovali, i když to šlo spíše o smůlu - míč se ve vápně po nečekaném odskoku odrazil do ruky R. Jiráčka a penaltu domácí proměnili - 3:0. I náš tým si v prvním poločase vytvořil nějaké příležitosti (V. Ivanov, D. Toula, P. Mach), ale nešlo o nic extra vážného, domácí byli prostě o dost nebezpečnější. Druhý poločas se naše hra zlepšila, konečně začaly přicházet i vážnější šance, ale domácí byli produktivnější. Čtvrtou branku jsme domácím opět pomohli připravit naší nedůsledností - 4:0. Pak jsme se konečně prosadili i my, O. Štika obral obránce o míč a zkušeně poslal míč přesně k tyči - 4:1. Potom jsme měli několik šancí na další snížení, ale tutovky D. Touly, L. Kocourka a O. Štiky v brance neskončily. Naopak, domácí po faulu golmana ve vápně zahrávali další pokutový kop a uzavřeli na konečných 5:1.  

Zasloužená prohra, možná je skóre až příliš kruté... Domácí byli ve všech ohledech lepší. Náš tým se zvedl druhý poločas, když hrál na branku "z kopce".

 

Rozhodčí: domácí laik

Branky Velíše:  O. Štika

Sestava: domácí golman - L. Prokop, R. Jiráček, Jiří Spurný, J. Hons - V. Ivanov, O. Štika, L. Kocourek, M. Hons - D. Toula, P. Mach

Střídali: M. Spurný, J. Urban, L. Smítka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář