Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šestibodový víkend, oba týmy zvítězily

2. 5. 2012

29.4.2012

19.kolo III.tř sk. B

Velíš - SK Načeradec 2:1 (1:1)

Z úmorného vedra tři zlaté body...

 

Zápas se odehrával ve velkém horku, které samozřejmě ovlivnilo i kvalitu fotbalu. Do utkání jsme měli lepší vstup, po 10 minutách jsme z první vážnější akce udeřili - M. Hons napřáhl za velkým vápnem a bylo to 1:0! Postupem času tempo zápasu uvadalo a byl k vidění spíš boj, než kvalitní fotbal. Šancí se urodilo na každé straně jen pomálu, oba týmy spíš čekali na chybu toho druhého. A ta větší přišla bohužel v závěru poločasu od nás. Chybná rozehrávka, nesklapnutá ofsajdová past a hostující záložník se řítil sám na M. Štiku. Chytrým a  elegantním lobem vyrovnal - 1:1! Druhý poločas náš tým hosty přehrával a postupně se propracovával k šancím. K ohrožení branky se dostali P. Jiráček, M. Hons nebo J. Spurný, nikdo ale nebyl přesný. Hosté se dostali k několika brejkům, ale nijak vážně naší branku neohrozili. O třech bodech pro naše mužstvo rozhodl přímý kop L. Prokopa - ten prudkou střelou kolem zdi potrestal faul těsně před vápnem a zvýšil na konečných 2:1.

Vydřené vítězství ve velkém vedru. Zápas moc krásy nepobral, ale i takové výhry se cení.

 

Rozhodčí: Černý

Branky Velíše: 10. M. Hons, 75. L. Prokop

Sestava: M. Štika - M. Kocourek, L. Prokop, P. Mach(ŽK), J. Řezníček - M. Hons, J. Spurný, O. Štika(C), L. Buchal - M. Spurný, V. Ivanov

Střídání: 30. P. Jiráček za L. Buchala, 65. M. Peška za M. Spurného (J. Buchal a A. Urban nenastoupili)

Hráč zápasu dle diváků: M. Hons

 

  

 

13.kolo OP ml. žáků (7+1)

Velíš - Vrchotovy Janovice 4:0

Přesvědčivé vítězství našeho celku, mohli jsme vstřelit ještě více branek. Ale i soupeř měl několik šancí, které jsme pohlídali a zaslouženě zvítězili.

Branky: 2x M. Dub, J. Kovář, H. Maďarová 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář