Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šestibodový víkend - áčko porazilo Louňovice, žáci Myslič

26. 9. 2011

25.9.2011

5.kolo III.tř sk. B

Velíš - Louňovice 2:1 (1:0)

Tři body z derby zůstaly doma ...

 

Derby jsme začali ve velkém stylu - hned v první minutě se do velké šance dostal V. Ivanov, ale přestřelil. V 5. minutě se do obrovské šance dostal Z. Daniel, jeho lob ale prázdnou louňovskou branku netrefil! V 7. minutě se po centru dostal ke gólové hlavičce O. Štika, ale hlavičkoval pouze do golmanovi náruče. Desetiminutovku plnou našich promarněných šancí uzavřel v 11. minutě Z. Daniel, který se po přetaženém centru zjevil sám na druhé tyči, ale z úhlu pálil nepřesně... Hosté chvílemi nevěděli co se s nimi děje a bylo jen otázkou času, kdy vstřelíme branku. To se nám ale podařilo až po půlhodině hry - ve 33. minutě si na roh M. Honse naběhl O. Štika a nechytatelnou hlavičkou nás konečně poslal do vedení - 1:0! Ve 40. minutě viděl druhou žlutou kartu mladý louňovský záložník a naše mužstvo čekalo 50 minut proti deseti! Hosté si za celý první poločas vytvořili jedinou vážnější šancí - ve 44. minutě trefil jejich záložník chytrou hlavičkou tyč naší branky. Druhý poločas jsme začali opět dobře - ve 49. minutě se srazil náš hráč se soupeřem a všichni najednou přestali hrát. Rozhodčí ale hru nepřerušil a Z. Daniel dál pokračoval ve hře. Zatáhl balón po pravé straně a předložil ho na malé vápno O. Beránkovi, který zvýšil na 2:0! V 55. minutě mohl třetí branku přidat O. Štika, jeho lob ale skončil jen na tyči louňovské branky. V 60. minutě se ještě do dobré šance dostal M. Hons, ale v nepřehledné situaci se ve vápně nedokázal zorientovat a hradbu těl před sebou nepropálil. Pak naše mužstvo znatelně ubralo a hosté najednou i v deseti začali být nebezpeční. V 65. minutě jsme se dopustili několika chyb za sebou a hosté se dostali velmi lacino k náhodné brance (nastřelený míč tečovaný na vápně) - 2:1! Zvedající se hosty mohl usadit J. Spurný, který v 69. minutě postupoval sám na golmana, ale jeho šajtle skončila půl metru vedle tyče... Louňovští pak začali našemu mužstvu zatápět a náš tým se najednou začal bát o výsledek. Naštěstí si hosté nedokázali vytvořit nějakou vyloženou šanci. Naopak, po našem brejku mohl definitivně rozhodnout M. Spurný, ale v 84. minutě pálil z malého vápna slabě. V 89. minutě ještě rozhodčí přehlédl jasnou penaltu po zákroku na O. Štiku a chvíli na to zápas ukončil.   

Po jednoznačném průběhu prvního poločasu (škoda spousty neproměněných šancí) a následné druhé brance v úvodu poločasu druhého náš tým hodně zvolnil. Zřejmě ukolíbán výsledkem a s vědomím hry proti oslabenému soupeři jsme dovolili hostům příliš a mohli jsme na to doplatit ztrátou bodů. Nakonec se tedy dá hovořit o vydřeném vítězství...

 

Rozhodčí: Černý

Branky Velíše: 33. O. Štika, 49. O. Beránek

Sestava: M. Štika - T. Baťka, L. Prokop, M. Matuška, L. Buchal - M. Hons, J. Spurný, O. Štika, Z. Daniel(ŽK) - O. Beránek, V. Ivanov (ŽK)

Střídání: 60. P. Mach za V. Ivanova, 65. M. Spurný(ŽK) za O. Beránka, 80. P. Jiráček za J. Spurného

Hráč zápasu dle diváků: O. Štika

 

 

4.kolo OP ml. žáků (7+1)

Velíš - Myslič 5:0 (2:0)

 

Přesvědčivé vítězství po dobrém výkonu. Několik našich šancí ještě zůstalo nevyužito.

Branky: D. Koten 2x, M. Dub 2x, J. Kakos

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář