Jdi na obsah Jdi na menu
 


První jarní mistráky: áčko a žáci prohry, přípravka odloženo

9. 4. 2013

 

7.4.2013

14. kolo III.tř sk. B

Velíš - Postupice 0:4 (0:2)

Výuka produktivity ...

 

Postupičtí se na našem hřišti nijak nerozpakovali a od začátku dokazovali, že si k nám přijeli pro body. Jejich mladé a běhavé mužstvo pro nás bylo těžkým oříškem a horkotěžko jsme se z kraje bránili jejich náporu. Když ale ten největší opadl, posadili jsme hosty na koně my - P. Mach netrefil míč jak bylo třeba a hosté šli ve dvou na M. Štiku, který kapituloval - 0:1. Za několik okamžiků jsme ale mohli vyrovnat, D. Toula dostal pěknou přihrávku za obranu a šel sám na golmana, ale přestřelil... Hosté pak opět využili naší chyby, vyběhnuvší M. Štika v rozhodující chvíli promáchl a postupický útočník měl hodně jednoduchou úlohu - 0:2! Snížit mohl hned vzápětí J. Kováč, ale potvrdil, že střeleckou formu stále hledá a z výborné pozice střílel vedle. Postupice pak znovu udeřili, to nás ale zachránilo břevno a připravený M. Štika. Poslední slovo v prvním poločase mělo naše mužstvo, ale P. Jiráček z malého vápna trestuhodně netrefil branku! Druhý poločas jsme nezačali špatně, ale postupem času jsme se stále víc zatahovali a po vystřídání několika zraněných hráčů náš tým plnil pouze úlohu sparingpartnera. Hosté si v závěru dělali na hřišti co chtěli, my jsme vepředu byli absolutně neškodní a jen jsme se bránili postupickým nájezdům a čekali na vysvobozující hvizd pana rozhodčího.

To, že duel s Postupicemi nebude jednoduchý jsme samozřejmě věděli, ale zarážející je přístup některých hráčů, podle toho to také na hřišti vypadalo. Jinak první poločas nebyl špatný, my jsme ale naše šance nevyužili, hosté ano. Druhý poločas už byl z naší strany o ničem, především po vystřídání zraněných hráčů jsme totálně odpadli.

 

Rozhodčí: Svoboda

Branky Velíše: -

Sestava: M. Štika - M. Kocourek, L. Prokop, P. Mach, L. Buchal - L. Smítka, P. Jiráček, O. Štika(C), J. Spurný - D. Toula, J. Kováč

Střídání: 65. J. Urban za L. Buchala (zranění), 70. R. Jiráček za M. Kocourka (zranění), 75. M. Spurný za J. Spurného

Velíšský hráč zápasu dle divák

ů: M. Štika

 

12. kolo - OS starší žáci 6 + 1

Pyšely - Velíš  5:3 (2:2) 
 

Branky Velíše: 3x Tomáš Kakos

 

 

12. kolo - OS starší přípravka 5 + 1

Křivsoudov - Velíš  odloženo

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář