Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prohráli jsme v prvním kole poháru s Olbramovicemi B

22. 8. 2011

 

20.8.2011

pohárové utkání

Velíš - Olbramovice B 6:8 (2:4)


V prvním kole poháru jsme na našem hřišti hostili soupeře z Olbramovic. Olbramovické béčko doplněné několika hráči z A mužstva začalo aktivněji, ale první se prosadil náš tým. V 6. minutě dorážel zblízka V. Ivanov - 1:0. V 10. minutě poprvé vážněji zahrozili hosté, ale T. Gruber byl na místě. Pak se dostali do dobrých příležitostí nejprve Z. Daniel a po něm J. Kováč, bohužel neproměnili. Ve 14. minutě jsme nezachytili rychlý brejk hostí a bylo vyrovnáno - 1:1. V 16. minutě se po centru ze strany z voleje trefil P. Mach a opět jsme vedli - 2:1. Ve 21. minutě hosté nastřelili břevno naší branky. Ve 30. minutě spolkl rozhodčí i s navijákem přihraný pád olbramovického útočníka a pískal penaltu. Hosté proměnili a bylo vyrovnáno. Za tři minuty se nedohodli naši obránci a olbramovický útočník šel sám na T. Grubera, který ho fauloval ve vápně - druhá penalta a hosté šli do vedení 2:3. Ve 40. minutě se k ohrožení hostující branky dostali J. Spurný a poté i M. Spurný, ale branka z toho nebyla. To hosté se do poločasu radovali ještě jednou, po naší chybě se rychle dostali k brance a prohrávali jsme již 2:4. Druhý poločas se trochu přeházely posty vnašem týmu - O. Štika přešel do útoku a hned v 50. minutě se prosadil - 3:4! Pak se do dvou vyložených šancí dostal P. Mach, nejprve ale pálil jen do brankáře a pak hlavou jen těsně minul. V 55. minutě nám pomezní rozhodčí upřel regulérní branku když chybně odmával ofsajd. V 60. minutě jsme se ale už radovali z branky, L. Kronus zakončil rychlou akci perfektně - 4:4. Bohužel jsme ale potom opět zbytečně ztratili ve středu pole míč a hosté trestali - 63. minuta a 4:5. V 66. minutě opět viděl rozhodčí faul v našem vápně a pískal už třetí penaltu! I tu hosté proměnili a opět vedli o dvě branky. V 72. minutě pískl sudí penaltu i na druhé straně, faul golmana na P. Macha z pokutového kopu potrestal O. Štika - 5:6. Pak jsme si vytvořili několik šancí, které jsme ale bohužel neproměnili a olbramovičtí opět trestali, střela zblízka znamenala opět jejich vedení o dvě branky - 5:7. Pak jsme inkasovali ještě jednou, v 85. minutě nestačil T. Gruber na střelu z dvaceti metrů a bylo to už 5:8. Definitivní gólovou tečku dal zápasu O. Štika v 87. minutě, který hlavičkou po standardce uzavřel na konečných 6:8.

Otevřený zápas tak nabídl neuvěřitelných 14 branek a 4 penalty. Je zvláštní vstřelit 6 branek a nezvítězit, ale hosté prostě byli ještě efektivnější než my. Naše mužstvo ukázalo, že hra dopředu není špatná, ale bránění (myšleno bránění celého mužstva) a zbytečné chyby srážejí náš výkon a výsledek. Na těchto věcech ještě musíme zapracovat. 

 

Rozhodčí: Murgač

Branky Velíše: 6. V. Ivanov, 16. P. Mach, 65. L. Kronus, 50., 72. (p) a 86. O. Štika

Sestava: T. Gruber - M. Štika, O. Štika, M. Spurný, M. Matuška - Z. Daniel, J. Kováč, J. Spurný, L. Kronus - V. Ivanov, P. Mach

Střídali: 45. R. Jiráček za V. Ivanova, 58. J. Buchal za M. Spurného, 70. D. Dimitrov za L. Kronuse

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář