Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prohráli jsme doma s Křivsoudovem

12. 9. 2011

11.9.2011

3.kolo III.tř sk. B

Velíš - Křivsoudov 1:3 (0:1)

Po minulém týdnu opět bída ...

 

Naše mužstvo nedokázalo podat takový výkon jako minulý týden proti Ratměřicím a Křivsoudov si zaslouženě odvezl všechny body. Už od začátku jsme se dostali pod tlak hostů, který mohl už v 5. minutě skončit brankou v naší síti, ale rozhodčí poskakující míč neviděl za naší brankovou čarou. V 10. minutě předvedl výborný zákrok M. Ježek a uchránil nás od inkasování. Ve 12. minutě se dostal do dobré příležitosti J. Kováč, z úhlu ale pálil nad branku. Ve 25. minutě se pěkně opřel do míče J. Řezníček a jeho prudká střela nadělala křivsoudovskému brankáři starosti. Ve 30. minutě si vytvořili hosté další loženku, ale M. Ježek opět pohotově zasáhl. Bohužel v úplném závěru poločasu jsme nedokázali zachytit rychlou akci hostů a ti se tak dostali do zaslouženého vedení. Po deseti minutách druhého poločasu byl na hranici vápna sražen Z. Daniel a rozhodčí pískal penaltu! K té se postavil O. Štika, ale jeho slabou střelu k tyči golman vyrazil... Neproměněná desítka se podepsala na výkonu celého mužstva, které pokračovalo v matném výkonu z prvního poločasu - spousta nepřesných přihrávek, pozdní přistupování k hráčům a jalovost v útočné fázi. Hosté pak v 65. minutě udeřili podruhé a s naším mužstvem to vypadalo bledě. Naději vykřesala přesná koncovka J. Kováče v 70. minutě - 1:2. Hosty jsme přitlačili a opticky jsme hru ovládli, ale nedokázali jsme se propracovat k nějaké vyložené příležitosti. To hosté vyčkávali a vyráželi do brejků, které prakticky pokaždé znamenaly obrovské nebezpečí. Dvakrát stál M. Ježek v brance tváří tvář útočníkům v samostatném nájezdu a vždy uspěl. V úplném závěru ale už ani on nestačil na další brejkový nájezd a hosté nám uštědřili třetí gólový pohlavek. 

To co nás zdobilo v utkání proti Ratměřicím jsme v tomto zápase nepředvedli, takže jsme nemohli pomýšlet na úspěch. Nebýt M. Ježka v brance, který chytil ještě minimálně 3 branky, mohlo utkání skončit debaklem Na druhou stranu, kdyby Bolek proměnil v 55. minutě penaltu... Každopádně zasloužená prohra.

 

Rozhodčí: Krejčí

Branky Velíše: 70. J. Kováč

Sestava: M. Ježek - T. Baťka, O. Štika, J. Řezníček, M. Spurný - L. Kronus, J. Spurný, Z. Daniel, L. Buchal - P. Mach, J. Kováč

Střídání: 45. O. Beránek za P. Macha, 60. J. Jirásek za L. Kronuse, 80. J. Buchal za L. Buchala

Hráč zápasu dle diváků: M. Ježek

 

 

 

 

2.kolo OP ml. žáků (7+1)

Velíš - D. Kralovice 2:1 (1:1)

Naši žáčci si připsali v nové sezóně první a zaslouženou výhru.

Branky: M. Málek, D. Koten (z pen.)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář