Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příprava : Velíš A - Kamberk 2:2

12. 3. 2012

 

11.3.2012

přípravné utkání, umělka ve Vlašimi Na Lukách

Velíš - Kamberk 2:2 (1:0)

 

Ve druhém přípravném zápase se našemu týmu moc nedařilo. Nemohli jsme se dostat do tempa, kazili jsme spoustu přihrávek a ve finální fázi jsme byli zbrklí, nebo naopak váhaví. To soupeř mohl zkraje zápasu udeřit, ale dvě dobré šance nevyužil. Kolem 30. minuty vyvinulo naše mužstvo souvislejší tlak, ale žádná šance se neujala. Naopak, chvíli před poločasem se do dobré příležitosti dostali znovu kamberští, ale M. Štika byl na místě. Ve 45. minutě už konečně padnul gól, J. Spurný se s tím nemazal a za vápnem napálil míč bodlem - 1:0! Když v 65. minutě vstřelil druhou branku z úhlu O. Štika, vypadalo to na poklidné dohrání zápasu a možné navýšení skóre. Jenže stal se pravý opak - vyklidili jsme pole a vepředu jsme byli hodně bohorovní a laxní, šancemi jsme doslova pohrdali. Soupeř se také dostal do několika příležitostí a v 70. minutě snížil nechytatelnou střelou kamberský záložník - 2:1. Kamberk pak vrhl všechny síly do útoku a naše obranné řady se hodně potily... Směrem dopředu jsme podnikali rychlé brejky, ty ale zůstávaly pohříchu nevyužity. Tak přišla 83. minuta a trochu smolná branka v naší síti - M. Kocourek padl do střely, která zmátla M. Štiku a doskákala za jeho záda - 2:2!

Naše mužstvo podalo velice rozpačitý výkon, určitě horší než minulý týden. Hodně moc jsme kazili a zbytečně jsme soupeři ulehčovali hru... Rozhodně zasloužená remíza.

 

Rozhodčí: Rathan

Branky Velíše: J. Spurný,O. Štika

Sestava: M. Štika - M. Kocourek, L. Prokop, P. Mach, L. Buchal - M. Hons, J. Spurný, O. Štika, M. Spurný - V. Ivanov, J. Kováč

Střídání (hokejově): Dimitri, A. Urban

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář