Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka - Velíšskej přespolňák, 4. ročník

13. 6. 2018

 

 Jsi nadšený běžec? Běháš pro radost? Nebo se snad k běhu teprve odhodláváš?

Máš rád sport, radost z vítězství a rád překonáváš sám sebe?
Rád sportuješ v přírodě? Chceš se proběhnout s výhledem na bájnou horu Blaník?
Chceš se svou rodinou strávit příjemné odpoledne a udělat něco pro své zdraví?

Pro všechny z Vás, kteří odpověděli alespoň jednou ANO, jsme se rozhodli uspořádat běžecké klání s názvem Velíšskej přespolňák. Jak z názvu vyplývá, jedná se o přespolní běh určený pro zdatné běžce, nadšence, amatéry i rodiny s dětmi. Jednoduše pro kohokoliv, koho baví sportovat - bez ohledu na věk či sportovní výkonnost. Čekají na vás dětské trasy, pohodová pětka a pro zkušené běžce zajímavá desítka.

Proč přespolňák? V okolí obce Veliš, co by kamenem dohodil od hory Blaník, je krásná příroda, kterou bychom chtěli ukázat i Vám. Málokdo z vás již navštívil menší vesnice jako Nespery, Lipiny či Sedlečko, které pod obec Velíš spadají – a právě trasa hlavního závodu na 10 km vám je představí.

 

Naše základní motto je „Běží celá rodina“.

 

 

Hlavní běžecké trasy mají cíl na fotbalovém hřišti. Není to náhoda, neboť právě zde se odehrává doprovodný program. Můžete si dát něco na zub, dětem se bude líbit skákací hrad a po skončení běžecké části určitě všichni ocení vystoupení hudební skupiny Tomáš Maďar band. Po sportovním výkonu zasloužená relaxace.

Určitě se máte na co těšit. Přijďte si zazávodit, fandit ostatní běžcům nebo se jen dobře pobavit. Vždyť „Velíšskej přespolňák“ nemusí být jen dobrý nápad, ale i skvěle strávené odpoledne.

 

Bližší info najdete na stránkách závodu zde: 

http://www.velisskej-prespolnak.cz/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář