Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obě dospělá mužstva prohrála, žáci zvítězili

6. 6. 2010

5.6.2010

24.kolo III.tř sk. B

Libež - Velíš A  1:0 (1:0)

I v 10 lidech na body bylo...

Zápas se sestupem namočenou Libží měl původně pískat rozhodčí Konvička. Došlo ale ke změně a nakonec utkání řídil sudí Hocek, což jsme opravdu "ocenili", neboť sympatie Hocek - Velíš jsou hodně pod bodem mrazu. Náš tým začal aktivněji, přesto jsme si stále nedokázali vytvořit větší šanci. Až ve 25. minutě se opřel do balónu J. Zmrhal a zacinkala tyč! Hned vzápětí postupoval sám na brankáře L. Buchal, ale pálil pouze do něj. Pak se také osmělili domácí, slibnou akci ale zbabrali a M. Štika neměl práci. Ve 29. minutě ještě nebezpečně pálil J. Zmrhal, bohužel jen těsně nad. Ve 35. minutě ukázal rozhodčí P. Jiráčkovi druhou žlutou kartu a ve 40. minutě si vymyslel penaltu (čistý skluz) - domácí šli do vedení. Druhý poločas jsme i v deseti byli aktivnější, hned na začátku trefil J. Zmrhal opět pouze konstrukci libežské branky...Domácí se za druhý poločas dostali k ohrožení naší branky dvakrát, pokaždé ale jejich snaha skončila v náruči M. Štiky. S blížícím se závěrem sílil náš tlak a domácí se bránili jen dlouhými nákopy. V 87.. minutě spálil obrovskou příležitost J. Zmrhal, který z dobré pozice pálil těsně vedle. K překvapení všech pak rozhodčí zápas v 88. minutě ukončil (asi mu už bylo moc horko) a o kýžené vyrovnání jsme se už nemohli poprat.

Rozhodčí: Hocek

Branky:   -

Sestava: M. Štika - J. Lupač#, L. Prokop, T. Baťka, J. Řezníček -  P. Bobek, P. Jiráček# (35. ČK), O. Štika, J. Zmrhal - L. Buchal, L. Matoušek

Střídání:  - ( jeli jsme jen v 11 lidech...)

 

 

5.6.2010

20.kolo IV.tř sk. B

Mezno B - Velíš B  8:0 (5:0) 

Poprava na hřišti ...

Již v první minutě byla proti našemu týmu nařízena vymyšlená penalta, domácí proměnili.Za dalších 10 minut jsme ještě dvakrát inkasovali a bylo prakticky po zápase. Navíc ve 20. minutě byl po druhé ŽK za protesty vyloučen M. Spurný a domácí si pak s naším mužstvem pohráli jak kočka s myší - nasázeli nám ještě 5 branek a poprava byla dokonána.

Rozhodčí: Grunský

Branky:  -

Sestava: M. Ježek - R. Jiráček, Jiří Spurný, J. Hons, V. Trifonov - F. Vlasák, J. Kolář, J. Buchal, P. Matějovský - Petr Brabenec, M. Spurný# (20. ČK)

Střídání: - ( jeli jsme jen v 11 lidech...)

 

24.kolo OP ml. žáků (7+1)

Velíš - Zdislavice  8:3 (4:0) 




 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář