Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oba týmy v předehrávce venku se stejným výsledkem - prohra 4:1

22. 11. 2010

20.11.2010

14.kolo III.tř sk. B

  SK Načeradec - Velíš A  4:1 (2:1)

Zasloužená prohra ...

 

Zápas začal se skoro půlhodinovým spožděním (nejdříve se řešilo, kde se budeme převlékat, pak zklamala technika...). Domácí začali aktivně, první větší šanci jsme si ale vytvořili my - po zpětné přihrávce L. Buchala mířil z úhlu těsně vedle J. Kováč. Ve 22. minutě nešťastně odvrátil centr do našeho vápna P. Jiráček přesně na nohu domácího hráče a ten tvrdou ranou poslal Načeradec do vedení. Ve 26. minutě utekl po pravé straně L. Buchal a předložil před branku J. Kováčovi, který zblízka lehkou tečí vyrovnal - 1:1! Ve 28. minutě jsme neuhlídali akci domácích, kteří potrestali naší velkou chybu ve středu hřiště - 2:1. Druhý poločas jsme byli aktivnější než domácí, ale stále jsme si nedokázali vytvořit větší šanci. V 65. minutě rozehrávali domácí přímý kop, M. Štika vyrazil míč před sebe a nikým nehlídaný útočník pohodlně doklepával do branky - 3:1! Za dvě minuty mohlo být ještě hůře, ale domácí zkazili brejk a následný nájezd 2 na jednoho! V 72. mohl snížit P. Jiráček, ale v obrovské šanci netrefil branku. V 80. minutě jsme inkasovali čtvrtou branku, brejk domácích vyústil v samostatný nájezd a bylo hotovo. Smutné je, že stejně jako předtím, i k této  brance jsme domácí doslova "donutili". Když jsme tentokrát zbytečně neztratili míč ve středu pole, tak jsme jim ho hodili z autu na jejich polovině... V 85. minutě trefil ještě O. Štika z přímáku břevno a pár chvil poté rozhodčí zápas ukončil (asi mu byla zima...).

Ač jsme v některých pasážích domácí přehrávali, velkých šancí jsme si moc nevytvořili. Navíc spoustou zbytečných chyb (především ve druhém poločase) jsme domácím darovali vítězství, které je svou výší pro náš tým kruté. Na druhou stranu domácí byli produktivnější a útočnější, takže vyhráli naprosto zaslouženě.                 

  

+

- Spousta zbytečných, nevynucených chyb

 

Rozhodčí:  Malíř

Branky Velíše:   26. J. Kováč

Sestava: M. Štika - P. Jiráček , L. Prokop, J. Řezníček, T. Baťka -  L. Buchal, Jan Spurný, O. Štika, J. Kováč - J. Hons, J. Kováč

Střídání:  73. J. Buchal za L. Buchala 

 

 

 

21.11.2010

14.kolo IV.tř sk. C

  Postupice B - Velíš B  4:1 (2:1) 

Podobný průběh jako u A mužstva ...

 

Zápas měl podobný průběh jako den předtím utkání áčka v Načeradci. Domácí šli do vedení v 15. minutě. Na jejich branku jsme odpověděli celkem brzo, už ve 20. minutě vyrovnal M. Spurný. Domácí pak ve 27. minutě zvýšili na 2:1. Druhý poločas patřil postupickým. V 68. minutě jsme inkasovali třetí branku a na konečných 4:1 uzavřeli domácí v 80. minutě.        

 

+ ?

?

 

Rozhodčí: Rosenvald

Branky Velíše:  20. M. Spurný

Sestava:  M. Ježek - M. Peška, V. Trifonov, J. Hons, T. Gruber - P. Brabenec, J. Buchal, Jan Spurný, V. Dimitrov - M. Spurný, M. Hons

Střídání: 80. A. Urban za V. Trifonova

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář