Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kondrac vítězem podblanického poháru, Velíš poslední

4. 8. 2014

 Další ročník tradičního podblanického poháru se konal v sobotu 2. srpna v Kondraci. Turnaje se zúčastnila pouze tři mužstva, Libouň účast kvůli nedostatku hráčů odřekla...

 

Kondrac - Velíš   6:3

V prvním zápase se naše mužstvo utkalo s domácí Kondrací, která postavila mužstvo namixované z hráčů z A a B mužstva. První poločas jsme byli domácím více než vyrovnaným soupeřem a dostali jsme se do několika gólových situací. Byli to ale domácí, kteří využili první naší chyby. Druhou branku mohli poté kondračtí přidat z penalty, jejich útočník ale pálil pouze do tyče... A ke konci poločasu udeřilo naše mužstvo - centr z levé strany využil M. Řezníček a bylo vyrovnáno. Ze začátku poločasu se opět dokázal prosadit M. Řezníček a Velíš vedla 1:2! Jenže vedení jsme dlouho neudrželi a vlastní chybou jsme se o něj připravili. Domácí pak zápas otočili a vzhledem k tomu, že jsme nedokázali na rozdíl od Kondrace proměňovat šance, brzy už to bylo 5:2 pro domácí... Pak ještě dokázal zblízka snížit R. Jiráček, ale poslední slovo měli přeci jen domácí a upravili na konečných 6:3.

 

 

Louňovice - Velíš  3:0

Druhý zápas jsme odehráli s Louňovicemi a na našem týmu byla znát únava... Nerozehranost a slabší kondice byla hodně viditelná, kazili jsme spoustu přihrávek a sami jsme usnadňovali práci soupeři. Přesto jsme mohli jít do vedení - to by ale musel R. Jiráček proměnit penaltu a neposlat míč nad branku... Louňovice pak předvedli několik akcí, které zaváněly brankou a před poločasem šli do vedení. Druhá část hry už byla v režii našeho soupeře, my jsme mleli z posledního. Louňovice přidali ještě dvě branky a náš tým byl rád, že už je konec.

 

 

Kondrac - Louňovice  1:1

Rozhodující zápas o vítězství v turnaji tak svedla Kondrac s Louňovicemi a vyrovnané utkání nakonec skončilo remízou 1:1. Díky lepšímu skóre se tedy vítězem turnaje stala domácí Kondrac.

 

 

Konečné pořadí:

1. Kondrac

2. Louňovice

3. Velíš

 

 

Za náš tým nastoupili: T. Gruber, J. Lupač, R. Jiráček, Jiří Spurný. J. Urban, P. Jíša, O. Štika, Jan Spurný, D. Kraut, P. Mach, V. Ivanov, L. Kocourek, M. Řezníček, J. Kolář, A. Urban, M. Štika

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář