Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druhá polovina dubna ve znamení radostných událostí

22. 4. 2009

V sobotu 18. dubna změnil svůj stav ze "svobodný" na "ženatý" Ondra Štika.Za manželku pojal svou přítelkyni Terezu.Ráno jsme Bolka zatáhli a vymysleli na něj netradiční fotbalový úkol - musel trefovat otvor v desce nejprve kopačákem, pak tenisákem a na závěr golfovým míčkem.Na každý míček měl dva pokusy a trefil se až tím posledním - golfovým.Bylo to sice jen do spodního rohu, ale i to se počítá, možná, že byl Bolek už trochu pod vlivem ... očekávané události :) Na řadu pak přišla i nevěsta, ta ale nekopala.Terka měla dva pokusy na trefu tenisákem rukou.Zvládla to jednou, takže taky dobrý.Plnění těchto úkolů bedlivě sledoval jeden z největších stratégů českého fotbalu -  Jarda Hřebík.Ten pak oběma novomanželům poblahopřál a věnoval jim jako vzpomínku (slávistickou- fuj!) medaili.Nutno napsat, že pan Hřebík byl celou dobu naprosto fajn a bezprostřední, nezkazil srandu a pohodu (ještě jednou díky Pešuláku, super nápad!).Takže novomanželům Štikovým přejeme všechno nejlepší a ať jim to vydrží ! (A Jardovi děkujem!)

Bolek a Jarda

Další fotky ze zatahování zde !

Musím poznamenat, že Tereza je těhotná, takže se snad za pár měsíců dočkáme alespoň jednoho velíšského fotbalisty (čeká dvojčata).To Kosa už malého fotbalistu má, v úterý 21.4. mu manželka Kristýna porodila malýho Káju! Takže taky gratulace a doufám Kosa, že si to s tím zapíjením prcka pouze v Praze ještě rozmyslíš!!!

A dubnovou "nadílku" uzavírá Pepa Bureš - jeho žena Iva přivedla ve středu 22.4. pozdě večer na svět malou Barborku!Gratulujeme ! 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář