Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko znovu veze zvenku tři body, tentokrát z Ratměřic!

2. 4. 2012

31.3.2012

15.kolo III.tř sk. B

Ratměřice - Velíš 0:1 (0:0)

Další zasloužené vítězství zvenku...

 

Naše mužstvo jelo do Ratměřic s neskromným cílem zístak plný bodový zisk a podařilo se. Již před zápasem bylo jasné, že naši hráči to nebudou mít lehké nejen kvůli soupeřovu týmu ale i kvůli počasí, které fotbalu celý zápas nepřálo. Od začátku foukal silný vítr, který oběma celkům znepříjemňoval hru. První poločas jsme hráli proti větru a na naší hře to bylo znát. Sice si naše mužstvo vytvořilo pár menších šancí ale bohužel žádná k vstřelení branky nevedla. Ve 30. minutě musel být střídán Petr Jiráček kvůli svalovým problémům a na jeho místo nastoupil Venelin Ivanov. Domácí sice pomoci větru využívali, ale skvěle zachytal M. Štika a tak obě mužstva odcházela do šaten za nerozhodného stavu.  Druhou půlku jsme začali aktivněji. Vytvořili jsme si několik velmi dobrých šancí a po jedné z nich v 65. minutě po závaru u branky nejdříve pálil O. Štika, jeho střelu však domácí golman vyrazil a z následné dorážky se prosadil J. Kováč - 0:1! Po tomto krásném fotbalovém momentu jsme si ještě vytvořili pár brankových příležitostí, jednu z nich měl i O. Beránek který nastřelil bouhžel jen tyč. Domácí hráče jsme do žádného závěrečného tlaku nepustili a utkání jsme zaslouženě vyhráli.

První poločas byli domácí o něco lepší a nás podržel brankář, ve druhém se role obrátili a dokázali jsme udeřit. Domácí odpověď nenašli a vítězství jsme v klidu uhájili. Další spravedlivé body zvenku!

 

Rozhodčí: ?

Branky Velíše: 65. J. Kováč

Sestava: M. Štika - M. Kocourek, L. Prokop, J. Řezníček, M. Spurný - M. Hons(ŽK), J. Spurný, O. Štika(C), P. Jiráček - O. Beránek, J. Kováč

Střídání: 30. V. Ivanov za P. Jiráčka (zranění),80. M. Peška za O. Beránka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář