Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko z turnaje v Kamberku veze pohár za druhé místo

24. 7. 2016

Turnaje se zúčastnily 4 mužstva: domácí Kamberk, Louňovice, Načeradec a Velíš.

V prvním zápase se naše mužstvo utkalo s Načeradcí:

V dobrém světle se ukázaly i dvě potencionální posily - L. Kukla a M. Janák. Do zápasu zasáhli i mladíčci - F. Sedláček, M. Dub a David Koten.

Od začátku zápasu jsme byli aktivnější, v první šanci se objevil P. Mach, ale slabší střelu brankář kryl. Pak jsme se dostali k několika standardkám a jednu z nich jsme využili - po centru do vápna šel do souboje M. Janák a od načeradského obránce se míč odrazil do branky - 1:0. Druhou branku jsme přidali za pár minut - přihrávku za obranu nedokázali hráče Načeradce zachytit a L. Kukla neměl problém zvýšit skóre - 2:0. Vedení jsme ale do poločasu neudrželi, soupeř se dostal zadarmo k brance - míč po jejich rohovém kopu hlavičkoval dezorientovaný R. Jiráček do vlastní sítě - 2:1.

Druhý poločas se obraz hry změnil - načeradským dorazilo několik čerstvých hráčů a byli lepším týmem. Několikrát nás podržel T. Gruber v brance, pomohla i tyč... V závěru jsme se do několika příležitostí dostali i my - O.Štika 2x pálil z dobré pozice slabě, v úplném závěru trefil M. Hons tyč.

 

V dalším zápase porazil domácí Kamberk Louňovice 3:0 a stal se tak naším soupeřem pro finále.

V zápase o 3. místo si Načeradec poradil s Louňovicemi 3:1.

 

Finálový zápas - Kamberk - Velíš:

Do zápasu s favority jsme bohužel nastoupili poněkud oslabeni. Odjet museli M. Kocourek, oba "testovaní" hráči - L. Kukla i M. Janák, zranil se R. Jiráček. Naši hráči šli do finále poněkud "dřevění" - po více než dvouhodinové pauze a několika pivech.

Domácí na nás vlétli a během pěti minut vedli 2:0. Náš tým ale dokázal vyrovnat - nejprve potrestal špatnou přihrávku brankáře P. Mach a po pár minutách opět vystihl chybu v kamberské obraně a bylo vyrovnáno - 2:2. Vzápětí jsme mohli jít do vedení - těžkou přihrávku P. Macha ale M. Dub bohužel nedokázal usměrnit do branky... Pak už se ale opět probudili domácí, po chybách v naší obraně se dostali opět do dvoubrankového vedení. Pak ještě přišla penaltam, další branka a poločasové skóre bylo 6:2...

Do druhého poločasu nastoupil do branky P. Havlíček, ale i on musel vyndavat míč ze sítě, ikdyž už jen dvakrát. Našemu mužstvu se v útočné fázi moc nevedlo, střely našich hráčů byly většinou slabé a brankáře moc nezaměstnaly.

 

Konečné pořadí turnaje:

1. Kamberk

2. Velíš

3. Načeradec

4. Louňovice

 

 

V našem týmu v turnaji nastoupili:

T. Gruber, M. Kocourek, R. Jiráček, M. Spurný, J. Spurný, M. Hons, O. Štika, M. Janák, J. Buchal, L. Kukla, P. Mach, P. Jiráček, M. Peška, F. Sedláček, M. Dub, David Koten, V. Ivanov, J. Urban, P. Havlíček

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář