Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko vyhrálo přípravný zápas ve Vracovicích

15. 3. 2015

  

14.3.2014

příprava

Vracovice - Velíš  1:3 (0:0) 

 

První zápas po zimě na podmáčeném a měkkém terénu moc krásy nepobral. Tedy určitě první poločas za moc nestál. V naší hře bylo spoustu nepřesností, chyběl pohyb a zaujetí - nerozehranost byla hodně vidět na obou týmech. Domácí navíc začali pouze v deseti hráčích, pak se jim dokonce zranil útočník, takže jsme jim jednoho hráče půjčili. V prvním poločase jsme měli (i díky zmíněnému oslabení Vracovic) více ze hry, dostávali jsme se do šancí, ty jsme ale trestuhodně zahazovali. Hlavní problém pro nás byl trefit branku (P. Mach, V. Ivanov), když už jsme to dokázali šlo většinou o lahůdku pro golmana (O. Štika, L. Buchal, J. Spurný...). Domácí vepředu nezlobili, jistě si ve středu obrany počínal L. Kocourek ve spolupráci s R. Jiráčkem. Druhý poločas už byl z naší strany herně lepší a konečně přišly i branky. První vstřelil po rohu hlavou R. Jiráček a náš tým to uklidnilo. Pak jsme si opět vytvořili několik šancí, ale žádná se neujala. Pak si jednu velkou příležitost vytvořili i domácí, ale nenaložili s ní dobře a M. Štika v brance mohl zůstat v klidu. Druhou branku poté přidal P. Mach, po souhře s M. a J. Spurnými pálil přesně k tyči - 0:2. Třetí branku mohl brzy přidat M. Spurný, tutovku ale zazdil. Za chvíli ale už jsme přeci jen vedli 3:0 - Jan Spurný napřáhl za vápnem a lobovanou střelou pod břevno nedal golmanovi šanci. V závěru se branky dočkali i domácí. Přízemní centr do vápna ve skluzu trefil L. Kocourek a změnil směr míče za záda M. Štiky a vlastenec byl na světě. 

Více fotbalu se začalo hrát až ve druhém poločase, kdy už jsme předvedli několik pěkných akcí a hlavně proměňovali šance. Jinak to byl klasický první zápas po pauze plný nepřesností a občas pěkná holomajzna.

 

Rozhodčí: Rathan

Branky Velíše:  R. Jiráček, P. Mach, Jan Spurný

Sestava: M. Štika - L. Kocourek, R. Jiráček, Jiří Spurný, J. Buchal - V. Ivanov, O. Štika, Jan Spurný, L. Buchal - M. Spurný, P. Mach

Střídali: J. Urban, A. Urban

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář