Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko veze body z Přestavlk, přípravka doma prohrála

21. 5. 2018

 

 

20.5.2018

18. kolo IV. tř. sk. B

Přestavlky B - Velíš  0:3  - kontumace

- ukončeno v 80. minutě  (za stavu 2:3) - inzultace rozhodčího hráčem Přestavlk B !   

 

K utkání do Přestavlk jsme jeli oslabeni o dva členy základní sestavy, ze zdravotních důvodů chyběli R. Jiráček a J. Buchal.

V prvním poločase jsme byli lepším týmem, ale srážela nás naše stará bolest - proměňování brankových příležitostí. Největší šance měl na kopačce Veny Ivanov, ale poprvé pálil jen do brankáře, pak v obrovské tutovce překopl bránu z malého vápna. Do velkých šancí se potom dostali také P. Jiráček (hlavička zblízka jen do golmana), O.Štika (střela, která olízla tyč), D. Toula (střela do brankáře)... Domácí hrozili především z brejků a po jednom z nich ( ve 40. min.) jsme hasili jejich rychlou akci jen za cenu faulu. Z následné standardky nás ale domácí potrestali - hlavička přestavlckého útočníka byla přesná - 1:0! Do konce poločasu jsme mohli odpovědět a vyrovnat, ale střelu M. Matějky brankář bravurně vyrazil na roh.

Druhý poločas se hra celkem vyrovnala a naštěstí pro nás se brzy vyrovnalo i skóre. V 60. minutě byl na správném místě V. Ivanov a zblízka vyrovnal - 1:1! Vyrovnaný stav ale nevydržel dlouho, domácí potrestali naší ztrátu míče rychlou akcí v 63. minutě, a opět jsme prohrávali... V 65. minutě upadl po kontaktu ve vápně domácích D. Toula a rozhodčí pískal (přísnou) penaltu! Jejího rozehrání se ujmul O. Štika a vyrovnal na 2:2! Pak jsme přežili dvě obrovské šance domácích - v té první šel sám na M. Štiku domácí útočník, naštěstí pro nás pálil jen do našeho golmana. Za pár minut vznikl po rohu v našem vápně obrovský závar a domácí z něho vytěžili jen střelu zblízka do tyče! V tu chvíli jsme byli pod tlakem a vysvobození přišlo v pravý čas - náš protiútok zakončil chytrou křižnou střelou M. Matějka a šli jsme do vedení! A to bylo z fotbalu vše. V 78. minutě se provinil proti pravidlům domácí útočník a rozhodčí (celý zápas oboustranně velmi nepřesný a bídný) ho chtěl ocenit druhou žlutou kartou. Žlutou mu ještě ukázal, červenou už nestihl, neboť hráč ho ukázkovým direktem poslal k zemi! Když se rozhodčí trochu vzpamatoval, okamžitě ukončil zápas. Na hřišti se to chvíli ještě postrkovalo mezi hráči a diváky, vášně ale brzy opadly. Domácím tak hrozí velká pokuta a tvrdý individuální trest pro jejich hráče.  

Doplnění po rozhodnutí DK: provinilec domácích L. Bursík dostal trest 2 roky natvrdo, klub dostal pokutu 12.000 Kč a podmínečně uzavřený stadion na 2 zápasy.

 

Rozhodčí: Rogožan 

Branky Velíše: 60. V. Ivanov, 65. (z pen.) O. Štika, 70. M. Matějka 

Sestava: M. Štika -  M. Kocourek, L. Buchal, P. Mach, D. Koten (ŽK), J. Kolář - D. Toula, O. Štika, M. Matějka, V. Ivanov (ŽK)  -  P. Jiráček

Střídali:   M. Mach, M. Spurný (ŽK), J. Kakos

 

   

 

 

 

20.5.2018

18. kolo OP starší přípravky sk. B 

 Velíš / Jankov -  Týnec nad Sázavou  1:11 (0:6) 

 

Branky Velíše: M. Kopecký

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář