Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko venku zvítězilo, přípravka zažila vítěznou premiéru

2. 9. 2014

 

31.8.2014

2. kolo IV.tř sk. C

Popovice B - Velíš  1:3 (0:1)  

 

Utkání jsme začali velmi dobře, v 7. minutě tečoval kolmici za obranu domácí bek a nechtěně tak poslal do samostatného úniku P. Macha, který se nemýlil - 0:1! Naše mužstvo bylo aktivnější a víc útočilo, bohužel několik akcí jsme nedokázali dotáhnout do zakončení. Nezadařilo se ani střelecky, pokusy O. Štiky a J. Buchala byly nepřesné, volej P. Macha také nemířil do černého. Druhý poločas jsme začali opět gólově, v 55. minutě si P. Mach zpracoval míč na vápně a trochu šťastným lobem do šibenice zvýšil na 0:2. Za několik minut rozehrál Honza Spurný roh na první tyč a V.Ivanov chytře patičkou usměrnil míč do branky - 0:3! Tříbrankové vedení náš tým evidentně uspokojilo, protože v 60. minutě jsme nedokázali ubránit první vážnější akci domácích a popovický útočník hlavou snížil na 1:3. Dalších deset minut patřilo Popovicím, větší šanci si ale nevytvořili. Závěr zápasu jsme si pohlídali a ještě jsme dokázali několikrát ohrozit domácí branku (M. Mach, O. Štika).        

Hodně nám pomohl brzký gól, první poločas jsme domácí do ničeho nepustili. Podobně jsme začali i ten druhý a dvěma brankami jsme si zajistili pohodlný náskok, který jsme po gólovém intermezzu domácích v klidu kontrolovali.

 

Rozhodčí: Kočí

Branky Velíše:  2x P. Mach, V. Ivanov

Sestava: M. Štika (C) - L. Prokop, R. Jiráček (ŽK), Jiří Spurný, J. Urban - J. Buchal, Jan Spurný, O. Štika, P. Jiráček - P. Mach (ŽK),  V. Ivanov 

Střídání:  45. D. Toula za P. Jiráčka, 50. L. Buchal za J. Urbana, 65. M. Mach za V. Ivanova, 80. J. Lupač za P. Macha

 

 

 

 

1. kolo OS st. přípravky odd. B

Čechtice - Velíš  1:5

 

Branky Velíše: J. Kakos, L. Vaňourek, A. Potužák, 2x M. Peška   

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář