Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko v přípravě remizovalo s Libží

17. 3. 2014

  

16.3.2014

příprava

Velíš - Libež  1:1 (1:0) 

 

Utkání se hrálo za silného větru, ke kterému se ve druhém dějství přidal i déšť. První poločas jsme hráli "po větru" a hosté měli problémy. V desáté minutě zakončil rychlou akci přesnou střelou M. Hons a vedli jsme 1:0. Pak jsme mohli přidat další branky, naši hráči několikrát postupovali ve dvou nebo ve třech proti poslednímu obránci, ale neřešili tyto situace dobře (M. Spurný, D. Toula, M. Hons). Několikrát jsme hostům zle zatopili ve vápně, ale ze skrumáží jsme dokázali jen trefovat obránce, nebo tyč. Hosté se dostali do dvou relativně dobrých příležitostí, ale nic vážného se nekonalo. Z kraje druhého poločasu byla Libež aktivnější, i díky "větrné výhodě". Přesto se do vážnější šance hosté nedokázali dostat. Náš tým se v útoku začal více prosazovat až kolem 60. minuty, ale několik zdařilých akcí nebylo opět dotaženo do gólového konce. Hosté pak z rychlého protiútoku vyrovnali a poté si vytvořili další šance. Další možnosti náš tým v závěru nevyužil (D. Toula) a Libež mohla v úplném závěru utkání otočit - jejich útočník ale míč na mokrém a rychlém trávníku nestihl a utkání tak skončilo asi spravedlivou remízou. 

Ještě stále hodně nepřesností, škoda také zahazovaných šancí a především nezakončovaných akcí... Utkání se nehrálo v ideálních podmínkách a podle toho to také vypadalo. Zasloužená remíza.

 

Rozhodčí: Lupač

Branky Velíše:  10. M. Hons

Sestava: M. Štika - M. Kocourek, P. Jiráček, Jiří Spurný, J. Buchal - M. Hons, O. Štika, Jan Spurný, P. Mach - M. Spurný, D.Toula

Střídali: 40. J. Urban za P. Jiráčka (Z), 75. A. Urban za M. Spurného

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář