Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko v poháru porazilo Hulice

18. 8. 2014

 

17.8.2014

pohár OFS

Velíš - Hulice  5:1 (1:1)  

 

Do utkání jsme vstoupili aktivně, v první šanci se objevil V. Ivanov, ale pálil nepřesně. Do vedení jsme šli po chvíli, samostatný únik proměnil prudkou střelou P. Mach - 1:0. Další šance na zvýšení měl opět V. Ivanov a po něm i M. Spurný, oba ale neuspěli. Hosty pak oslabil po rychlých dvou žlutých kartách jejich záložník a hráli jsme proti deseti. Od té doby jsme úplně přestali hrát, nedokázali si přihrát na pár metrů, míče jsme nepodrželi - prostě jsme hráli špatně. I tak jsme se ale dostali do šancí, jenže i ty největší jsme nedokázali proměnit - hlavičku P. Macha odkopával obránce z brankové čáry, dvě tutovky spálil M. Spurný. A Hulice nás zákonitě potrestali - neatakovaný obránce jednoduše prošel až před vápno a bodlem napálil míč pod břevno - 1:1. Šlo o první střelu hostů za zápas a ta hned skončila v síti... Druhý poločas jsme pokračovali v herní bídě a spalování šancí - M. Spurný šel znovu sám na brankáře a opět selhal. Pak jsme zazdili několik slibných brejků a vysvobodila nás až standardka (roh) a přesná hlavička M. Pešky - 2:1. Pak se dvakrát v krátké době blýskl M. Mach - nejprve skóroval zblízka, za pár minut prostřelil golmana - 4:1! Ke konci se ještě chytrou střelou prosadil O. Štika a bylo to již 5:1. Dovršit hattrick a zvýšit naší výhru mohl v úplném závěru M. Mach, ale penaltu za faul na něj neproměnil.         

V utkání jsme toho moc nepředvedli, přesto jsme dokázali vysoko zvítězit... Hosté moc nebezpeční nebyli, sami si zkomplikovali život brzkým a zbytečným vyloučením.

 

Rozhodčí: Špička

Branky Velíše:  P. Mach, 2x M. Mach, M. Peška, O. Štika

Sestava: M. Štika(C) - J. Lupač, P. Jiráček, Jiří Spurný, J. Urban - V. Ivanov, Jan Spurný, O. Štika, J. Buchal - M. Spurný, P. Mach

Střídali:  L. Smitka, M. Peška, M. Mach  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

....

Pepe,18. 8. 2014 16:41

Máš pěkněj bordel v tý sestavě :-D si skončil :-D

Re: ....

Mac,24. 8. 2014 11:49

Ajooo :) Opraveno... snad dobře, už nepamatuju :)

Re: Re: ....

frona,14. 9. 2014 18:05

Proto že moc pijete ;-)