Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko v derby prohrálo, béčko dostalo klepec v Chotýšanech

13. 6. 2011

12.6.2011

25.kolo III.tř sk. B

  Louňovice - Velíš A  3:1 (3:0)

Tři body z derby po zásluze domácím ...

 

První poločas derby s Louňovicemi byl pro náš tým jako zlý sen. Přitom ze začátku jsme se dostali do dvou dobrých příležitostí. Nejprve v 9. minutě střílel z dobré pozice V. Dimitrov, ale brankář jeho špatně umístěnou střelu v pohodě lapil. V 10. minutě už měl domácí brankář větší potíže, hlavu J. Spurného vyrazil s námahou na břevno. Domácí tyto naše dvě příležitosti probudili a od té doby už byli pány na hřišti. Ve 12. minutě dobře zakročil proti jejich střele náš golman. Ve 20. minutě jsme nedůrazně odehráli míč z nebezpečí, domácí naší chybu využili a šli do vedení - 1:0. Ve 28. minutě jsme opět chybovali, zbytečný faul před vápnem znamenal nepříjemnou standardku. Domácí záložník tuto příležitost využil dokonale - střela přes zeď přesně k tyči a M. Štika neměl šanci - 2:0! Hra se pak rozdrobila do soubojů uprostřed pole a šancí moc k vidění nebylo. Z naší strany šlo pouze o několik pokusů ze střední vzdálenosti, se kterými si louňovický brankář poradil, nebo ani nemusel (5 metrů nad bránu apod...). Domácí se pak minutu před koncem poločasu zmocnili míče ve středu hřiště, prokombinovali se až k našemu vápnu a jejich záložník prudkou střelou k tyči uzavřel první dějství na hrozivých 3:0! Druhý poločas začal obrovskou šancí Louňovic, oba útočníci postupovali na našeho brankáře, první ale místo střely zvolil přihrávku do ofsajdu... Ve 48. minutě to zkusil z voleje M. Spurný, napálil ale pouze boční síť. V 50. minutě nás podržel M. Štika, když zlikvidoval další dobrou příležitost domácích. Za minutu poté se opřel do balónu J. Spurný, jeho střelu ale zastavilo břevno. Pak to zkusil ještě jednou M. Spurný, ale mířil pouze nad. Stejně dopadl i jeho soupeř, který v 60. minutě střílel z dobré pozice těsně nad naší branku. V 70. minutě se opět zapotil M. Štika, který zlikvidoval dobrou příležitost domácích. Na druhé straně prolétl centr domácím vápnem a O. Štika ho jen o chlup netrefil v dobré pozici. V 75. minutě zachybovali domácí obránci, do souboje vlétl důrazně V. Dimitrov a J. Buchal pohodlně dorážel z metru do prázdné branky - 3:1. Naše mužstvo zavětřilo šanci a vrhlo se do útoku. V 77. minutě vykopávali domácí míč z brankové čáry. Pak následovala série několika rohových kopů, ale z té jsme nic nevytěžili. V závěru bylo vidět, že našim hráčům chybí síly, zatímco domácí na tom byli fyzicky o hodně lépe. Ještě několikrát dokázali provětrat naší otevřenou obranu a jen díky jejich laxnosti jsme už neinkasovali.

Z naší strany nepovedené derby, ve kterém jsme za domácími zaostávali ve všech směrech - nasazení, přesnost, fyzička. Bohužel jeden z našich nejslabších výkonů na jaře.        

   

Rozhodčí:  Kočí

Branky Velíše:   75. Josef Buchal

Sestava: M. Štika - T. Baťka, P. Jiráček, L. Prokop, L. Buchal - M. Spurný, O. Štika, J. Spurný, Z. Daniel,  - V. Dimitrov, J. Kováč

Střídání:   70. Josef Buchal za J. Spurného

 

 

 

12.6.2011

25.kolo IV.tř sk. C 

Chotýšany B - Velíš B  11:3 (7:0) 

Vraždění neviňátek ...

 

Do Chotýšan odjíždělo naše béčko jen z povinnosti. Opět byl problém sehnat 11 hráčů... Domácí se na náš tým vrhli s vervou a během prvního poločasu nám nasázeli sedm branek. Ve druhém poločase trochu polevili a dovolili nám třikrát skórovat, přesto je konečný výsledek hrozivý.        

 

Rozhodčí: Rathan

Branky Velíše:  -

Sestava: P. Setnička -  J. Hons, P. Brabenec, J. Kolář, V. Trifonov -  A. Urban, M. Peška, P. Havlíček, T. Gruber - L. Novotný, R. Krejčí 

Střídání:  nikdo  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sedm statečných z Velíš by bylo výstižnější :-)

Mára,13. 6. 2011 17:03

Zbídačený stav je možná ještě slabé slovo. Velké díky domácím, že nám půjčili 4 borce a na druhý poločas ještě pomezního!!

Re: Sedm statečných z Velíš by bylo výstižnější :-)

Mac,13. 6. 2011 17:29

Twl Máro!!! To co jsi napsal je, řekl bych, trochu interní informace... :)