Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko rozstřílelo Radošovice, žáci remizovali

21. 10. 2013

 

20.10.2013

9. kolo IV.tř sk. C

Velíš - Radošovice  6:2 (2:0) 

 

Povedl se nám raketový vstup do zápasu - střela L. Buchala z 2. minuty zapadla k tyči a šli jsme do vedení - 1:0! V 10. minutě byl dostatečně důrazný D. Toula a zblízka poslal náš tým už do dvoubrankového vedení. Ve 25. minutě jsme vstřelili ještě jednu branku, ale pan rozhodčí viděl faul a regulérní gól neuznal. Do konce poločasu jsme si vytvořili ještě několik příležitostí, ale skóre se již nezměnilo, neboť ani hosté si žádnou šanci nevytvořili. Aktivním a lepším týmem jsme byli i ve druhé polovině zápasu. V 55. minutě střílel L. Buchal a míč po teči skončil za zády brankáře - 3:0. Za pět minut se vápnem krásně proháčkoval D. Toula, obešel i brankáře a předložil před prázdnou branku míč O. Štikovi a ten neodmítl - 4:0! V 65. minutě jsme zbytečně faulovali před vápnem a hosté se dostali do první příležitosti zápasu. Přímý kop bohužel prošel zdí a M. štika byl bezmocný - 4:1. Za pár minut jsme ale opět navýšili vedení - M. Hons zatáhl míč po levé straně, poslal přízemní přihrávku před vápno a P. Mach zakončil přesně k tyči - 5:1! Za pár minut jsme dostali příležitost z přímého kopu, ke kterému se postavil M. Kocourek. Propálil vše před sebou a vedli jsme již 6:1. Radošovští ale vstřelili před koncem ještě jednu branku, k té jsme jim opět pomohli my - zbytečná ztráta míče kličkujícího J. Urbana a přehození vyběhnutého M. Štiky znamenalo snížení na konečných 6:2.

Hosty jsme zaskočili dvěma brankami ze začátku a pak už bylo na hřišti jen jedno mužstvo. V zápase jsme si vytvořili hodně šancí a předvedli jsme několik pěkných akcí. Čekali jsme, že Radošovice budou víc kousat, ale nestalo se tak, za celý zápas si prakticky nic nevytvořili, k oběma brankám jsme jim pomohli my ...

 

Rozhodčí: Urban

Branky Velíše: 2. a 55. L. Buchal, 10. D. Toula, 60. O. Štika, 70. P. Mach, 75. M. Kocourek

Sestava: M. Štika(C) - M. Kocourek, R. Jiráček(ŽK), J. Urban, J. Buchal - M. Hons, O. Štika, Jan Spurný, L. Buchal - D. Toula(ŽK), P. Mach(ŽK)

Střídání: 80. J. Kolář za R. Jiráčka  

  

 

 

9. kolo OS ml. žáků 5+1 sk. B

Bílkovice - Velíš  4:4 

 

Ještě minutu před koncem jsme vedli 3:4, o výhru nás připravila velice přísná penalta ...

 Branky Velíše: D. Koten, J. Kakos, J. Adam, M. Peška