Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko remizovalo v T. Štěpánově, žáci prohráli v Benešově

19. 9. 2011

18.9.2011

4.kolo III.tř sk. B

Trhový Štěpánov B - Velíš  1:1 (0:0)

 Bod zvenku, ale mohly být 3 ...

 

Domácí byli před zápasem bez bodu a věřili, že právě s námi se jim už bodově zadaří. K tomu jim mělo pomoci i několik hráčů ze štěpánovského  A mužstva, které odehrálo svůj zápas o den dříve. Zkraje zápasu byli domácí aktivnější, ale směrem dopředu nic světoborného nevymysleli. Jako první jsme se mohli radovat my, v 10. minutě štěpánovský brankář neudržel prudký centr z rohu a z následné zkrumáže se zrodila střela L. Kronuse těsně vedle. Ve 13. minutě se probíjel ve vápně domácích J. Kováč, nešťastně upadl, dostal se do kontaktu s brankářem a obráncem. Bohužel se při souboji ošklivě zranil (zlomená ruka) a čekala ho už jen cesta do nemocnice... Ve 20. minutě se do obrovské příležitosti dostal V. Ivanov, ale ve 100% šanci trefil zblízka jen brankáře. Domácí si pak vytvořili několik standardek, ale žádná neznamenala pro naší branku vyložené nebezpečí. Ve 35. minutě za vápnem napřáhl J. Spurný a jeho střela trefila tyč! Gólová dorážka V. Ivanova bohužel přišla z ofsajdu... I ve druhém poločase byl nebezpečnější náš tým, v 50. minutě jsme zahrávali sérii rohových kopů - z jednoho trefil přímo od praporku Z. Daniel břevno. Břevno zacinkalo také po ráně P. Macha v 58. minutě. Pak se hra vyrovnala a nebyla k vidění žádná větší příležitost. Až v 71. minutě prošel po rychlém protiútoku do vápna M. Hons a střelou pod břevno poslal náš tým do vedení! Pak jsme se ale zbytečně zatáhli a přestali být tak aktivní. Domácí mohli naší pasivitu potrestat, ale několik závarů před brankou jsme naštěstí přestáli. Pak jsme se ještě dostali do jedné dobré příležitosti, ale V. Ivanov trefil z dobré pozice opět jen brankáře... Pak iniciativu opět převzali domácí a v 80. minutě byli odměněni. Střídající J. Řezníček trochu bezhlavě "zkosil" domácího útočníka v rohu velkého vápna a kopala se penalta! První pokus domácího exekutora ještě M. Ježek vyrazil, ale na dorážku už byl krátký - 1:1. Domácí se pak dostali ještě do jedné gólové příležitosti, ale ta se naštěstí pro náš tým zasekla v ofsajdové pasti.

V prvním poločase si naše mužstvo vytvořilo několik dobrých příležitostí a byla škoda, že jsme žádnou neproměnili. Když už jsme konečně vstřelili branku ve druhém poločase, zbytečně jsme se zatáhli a čekali s čím příjdou domácí. Stínem utkání bylo vážné zranění J. Kováče, tak doufejme, že Kovi bude co nejdříve v pořádku a bude brzy opět platným členem týmu.

 

Rozhodčí: Bačinský

Branky Velíše: 70. M. Hons

Sestava: M. Ježek - L. Prokop, O. Štika, T. Baťka, L. Buchal - L. Kronus, J. Spurný, J. Kováč, Z. Daniel - P. Mach, V. Ivanov

Střídání: 15. M. Hons za J. Kováče (zranění), 70. J. Jirásek za P. Macha, 75. J. Řezníček za T. Baťku

 

 

 

 

3.kolo OP ml. žáků (7+1)

Benešov C - Velíš 12:2 (6:1)

 

Na hřišti jednoho z favoritů soutěže neměli naši žáčci moc šancí, přesto mohli k zápasu přistoupit lépe a přivézt alespoň o chlup lepší výsledek.

Branky: D. Koten, H. Maďarová

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář