Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko prohrálo v poháru s Čechticemi "A"

17. 8. 2015

 

 

7.8.2015

pohár OFS

Velíš - Čechtice A  2:4 (1:1)  

 

Během celého zápasu vytrvale pršelo, což hodně zrychlovalo hru. Také ale bylo k vidění hodně nepřesností a ostřejších zákroků... Hosté začali lépe a dvakrát zahrozili, byli ale nepřesní. Pak jsme se k ohrožení branky dostali i my, ale čechtický brankář byl pozorný. Hosté v 25. minutě využili našeho zaváhání a po individuální akci jejich útočníka šli do vedení. Náš tým za deset minut dokázal odpovědět - centr M. Honse si ve vápně zpracoval M. Mach a z otočky se nemýlil - 1:1. Do konce poločasu jsme mohli jít do vedení, ale M. Mach z úhlu pálil těsně vedle. Druhý poločas se hosté dostali zadarmo do vedení - naší zbytečnou ztrátu na půlce potrestal chladnokrevně čechtický záložník v 50. minutě. A za deset minut bylo ještě hůř, hosté šli do vedení 1:3! Náš tým poté ale hosty přeci jen přimáčkl a po několika závarech se nakonec prosadil M. Hons střelou z velkého vápna - 2:3! Pak jsme měli i několik šancí na vyrovnání, stejně tak čechtičtí měli pár brejků, které nedotáhli do gólového konce. Rozhodnutí přišlo v 80. minutě, po sérii našich rohů se Čechtice dostali do rychlého protiútoku a jejich útočník zvýšil na konečných 2:4. Náš tým už se na gólovou odpověď nezmohl.           

Relativně vyrovnané utkání hosté rozhodli ve druhém poločase, kdy byli přeci jen o fous lepší, takže postupují zaslouženě.

 

Rozhodčí: Kocan

Branky Velíše:  M. Mach, M. Hons

Sestava: M. Šimon - L. Prokop, P. Jiráček, Jiří Spurný, J. Hons - M. Hons, J. Vrkoslav, O. Štika(C), P. Mach - D. Toula, M. Mach

Střídali:  J. Urban, M. Spurný, M. Peška, T. Kakos  

 

Výsledky ostatních zápasů najdete zde:

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/homepage/8951

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář