Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko porazilo doma Ratměřice, žáci remizovali v Krhanicích

4. 9. 2011

4.9.2011

2.kolo III.tř sk. B

  Velíš - Ratměřice  3:1 (1:1)

Po dobrém výkonu zasloužená odměna ...

 

Po výbuchu v minulém kole s Bílkovicemi bylo v naší sestavě provedeno několik změn. To bylo znát už od prvních minut, kdy jsme soupeře zatlačili. Z první naší příležitosti ještě gólově nezapršelo, ale v 10. minutě už jsme se radovali - Z. Daniel našel přesným centrem hlavu J. Spurného a bylo to 1:0! Gólová euforie ale brzy vyprchala. V 15. minutě totiž kapitán hostí Matoušek vystřelil z přímáku a M. Ježek se natahoval marně - 1:1. Naše mužstvo bylo poté stále aktivnější než hosté ale šance J. Kováče, V. Ivanova a Z. Daniela zůstaly nevyužity. Hosté měli ještě jednu dobrou příležitost, ve 35. minutě se do míče opřel ratměřský záložník a střelu z 25 metrů s obtížemi vytáhl náš golman na břevno. Druhý poločas jsme se i nadále tlačili dopředu a vytvářeli si šance. V 55. minutě se dostal  k dorážce V. Ivanov, ale z malého vápna střílel hodně vedle. V 65. minutě trefil P. Mach z voleje pouze tyč ratměřské branky. V 67. minutě střílel z přímáku O. Štika, brankář střelu vyrazil před sebe a J. Kováč zblízka gólově dorážel - 2:1! V 75. minutě postupoval sám na brankáře P. Mach, ve 100% šanci ale střílel vedle... V 78. minutě se do podobné příležitosti dostal i V. Ivanov, dokonce si už i položil golmana, ale nakonec pálil pouze do něj... Hosté druhý poločas nebyli příliš nebezpeční, několikrát zahrozili ze standardek, ale M. Ježek mohl být relativně v klidu. V 83. minutě pronikal do ratměřského vápna V. Ivanov, byl faulován a pískala se penalta! K té se postavil O. Štika a potvrdil naše vítězství třetí brankou. 

Oproti minulému týdnu zlepšený výkon týmu ve všech řadách. Vytvořili jsme si spoustu šancí, obrana pracovala spolehlivě a na fotbal se nechalo koukat. Jen tak dál!  

  

Rozhodčí:  Hůlka

Branky Velíše:   10. J. Spurný, 67. J. Kováč, 83. O. Štika (z. pen.)

Sestava: M. Ježek - L. Prokop, O. Štika, L. Buchal, M. Spurný - L. Kronus, J. Kováč, J. Spurný, Z. Daniel,  - V. Ivanov, O. Beránek

Střídání:   55. J. Jirásek za L. Kronuse, 60. P. Mach za O. Beránka, 70. J. Buchal za J. Spurného

Hráč zápasu dle trenérů:   J. Spurný

 

 

 

 

1.kolo OP ml. žáků (7+1)

  Krhanice - Velíš  3:3 (2:1)

V zápase jsme třikrát dotahovali náskok domácích, nakonec jsme po bojovném výkonu přivezli bod za zaslouženou remízu.

Branky: 2x M. Málek, M. Dub

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář