Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko poprvé v sezóně prohrálo, ani přípravka body nepřivezla

15. 9. 2014

 

13.9.2014

4. kolo IV.tř sk. C

Trhový Štěpánov B - Velíš  1:0 (1:0)  

 

Začátek zápasu patřil domácím fotbalistům a našim obráncům dělaly problémy dlouhé nakopávané balóny. První příležitost Štěpánov ještě nevyužil, ale v 15. minutě se dostal zadarmo k rohu, ze kterého domácí záložník hlavou zavěsil - 1:0. Náš tým si vypracoval první vážnější šanci až kolem 25. minuty, nedorozumění v domácí obraně ale D. Toula neproměnil v branku a z úhlu pálil pouze do boční sítě... Druhou příležitost měl na kopačce opět D. Toula, ale jeho slabou střelu dokázal vykopnout štěpánovský obrance z brankové čáry. Druhý poločas se hrál vyrovnaný zápas, do větších šancí se obe mužstva nedostávala, domácí byli vepředu možná krapet nebezpečnější díky standardním situacím, se kterými jsme si ale nakonec dokázali poradit. Dvacet minut před koncem neudržel po sporném ofsajdu domácí útočník nervy na uzdě a po zakopnutí míče následovala druhá žlutá karta a přesilovka našeho mužstva. Hru jsme sice ovládli, jenže jsme si nedokázali vytvořit pořádnou šanci a štěpánovským stačilo pouze odkopávat a natahovat čas. V závěru jsme si přeci jen dvě brankové možnosti vytvořili, ale nejprve střílel vedle D. Toula a pár minut na to vychytal V. Ivanova gólman skokem k tyči. Ze Štěpánova jsme tak odjížděli bez bodu.           

V Bojovném utkání s řadou soubojů jsme měli na remízu a utkání by asi i více slušela. Bohužel je pravda, že jsme ohrozili domácí branku jen několika střeleckými pokusy - obecně je častější střelba asi náš největší problém... Za zmínku stojí také velmi "zvláštní" a nepřátelské prostředí ve kterém se utkání hrálo, spoustu nadávek a urážek nejen na naše hráče ale i fanoušky ...    

 

Rozhodčí: Irion

Branky Velíše:  -

Sestava: M. Štika (C) - L. Prokop, R. Jiráček(ŽK), Jiří Spurný, J. Hons - P. Mach, Jan Spurný, O. Štika, L. Buchal - V. Ivanov(ŽK), D. Toula(ŽK) 

Střídání:  65. M. Mach za Jan Spurného (zranění), 75. M. Spurný za L. Buchala

 

 

 

 

3. kolo OS st. přípravky odd. B

Vlašim B - Velíš  8:5

 

Branky Velíše:  3x M. Peška, J. Novák, J. Kakos  

   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář