Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko konečně poprvé v sezóně vyhrálo!

10. 10. 2012

 

 

7.10.2012

7. kolo III.tř sk. B

Nesperská Lhota - Velíš 1:5 (1:2)

Konečně vítězství ...

 

Z derby v Nesperce jsme chtěli body a to se podařilo. První dobrou zprávou bylo, že zranění L. Prokopa z minulého zápasu nebylo nějak vážné a Láďa mohl k zápasu nastoupit. Další dobrou zprávou bylo, že jsme se konečně sešli v hojnějším počtu a trenéři si mohli vybírat... A další dobrá zpráva přišla chvíli po začátku zápasu - v 10. minutě založil O. Štika rychlý protiútok, J. Kováč centroval zprava a M. Spurný z malého vápna výtečně hlavičkoval - 0:1! Domácí byli brankou zaskočeni a snažili se co nejdříve odpovědět, nedařilo se jim ale ve finální fázi. Ve 20. minutě se zranil M.Peška a na jeho místo zaskočil J. Kolář. Chvíli poté domácí srovnali skóre - respektive - byli jsme to my, kdo jim pomohl. Ve 25. minutě totiž sudí nereagoval na zvednutý praporek, nechal pokračovat ve hře a domácí se dostali ke standardce, která skončila centrem do našeho vápna a od M. Honse se míč nešťastně odrazil do naší branky - 1:1! Brzy jsme ale dokázali vrátit vedení na naší stranu - ve 35. minutě udělal ve vápně kliku M. Spurný a střílel přesně k tyči - 1:2! Druhý poločas jsme začali také náramně - v 55. minutě předvedl J. Kováč efektní a efektivní zakončení patičkou do protipohybu golmana a vedli jsme už o dvě branky! Naše mužstvo hrálo v pohodě a domácí tlačilo, nesperskolhotští se do zakončení prakticky nedostávali. A když v 70. minutě předvedl parádu M. Hyský (skoro z poloviny hřiště přehodil vyběhnuvšího golmana), málokdo pochyboval o tom, že bychom si neodvezli tři body. Pak jsme ještě zahodili několik dobrých příležitostí (M. Spurný, M. Hons, T. Havelka) a definitivní podobu výsledku tak dal nakonec stylově náš kapitán, který proměnil samostatný nájezd na golmana a pečetil tak naše první vítězství v sezóně.     

Konečně tři body pro náš tým! A nutno říci, že zaslouženě. Byli jsme produktivní a především ve druhém poločase jsme domácím nedovolili prakticky nic ...

 

Rozhodčí: Mareš

Branky Velíše: 10. a 35. M. Spurný, 55. J. Kováč, 70. M. Hyský, 80. O. Štika

Sestava: M. Štika - L. Prokop, M. Peška, P. Mach, J. Buchal - L. Buchal, M. Hyský, O. Štika(C), M. Hons - M. Spurný(ŽK), J. Kováč(ŽK)

Střídání: 20. J. Kolář(ŽK) za M. Pešku (zranění), 70. T. Havelka za J. Kováče (zranění), 80. A. Urban za M. Spurného

Velíšský hráč zápasu dle diváků: M. Štika

 

 

 

7. kolo - OS starší žáci 6 + 1

Velíš - Úročnice 1:6

Branky Velíše: D. Chmelíček

 

 

 

6. kolo - OS starší přípravka 5 + 1

Zdislavice - Velíš 0:4

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář