Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko blíže sestupu - pouze remizovalo, béčko vyhrálo

5. 6. 2011

5.6.2011

24.kolo III.tř sk. B

  Velíš A - Tichonice  2:2 (0:1)

Bod je málo, sestup se blíží...

 

Od úvodních minut jsme byli aktivnější a vytvořili si několik golových příležitostí. P. Jiráček, Josef Buchal, J. Kováč, L. Prokop, J. Spurný ale svoje šance neproměnili a hosté nás samozřejmě potrestali -  ve 35.minutě z ojedinělého brejku vstřelili gól a prohrávali jsme 0:1. Do konce poločasu jsme měli ještě přiležitosti k vyrovnání, ale ani T. Baťka, ani V. Dimitrov neproměnili. Druhý poločas jsme opět začali velkým tlakem a hosté se pouze bránili. Měli jsme několik slibných střel ze střední vzdálenosti (J. Kováč, M. Spurný) ale znovu jsme měli smůlu a hosté v 58.minutě dali gól z druhého brejku do naší otevřené obrany - 0:2. Jenže náš tým nic nevzdal a po přihrávce J. Buchala vstřelil v 65.minutě branku P. Jiráček - 1:2. V 70. minutě vystřídal Jirka Buchal Pepu Buchala a do útoku se vysunul P. Jiráček. Tato rošáda našemu útoku prospěla, v  80. minutě jsme srovnali na 2:2, po závaru ve vápně se opět trefil P. Jiráček. Ke konci jsme měli velký tlak, který jsme však nevyužili. Branku sice vstřelil ještě M. Spurný, ale ta bohužel neplatila, protože pan rozhodčí trochu necitlivě neponechal výhodu po faulu na našeho hráče a přerušil hru.   

   

Rozhodčí:  Borek

Branky Velíše:   65. a 80. P.Jiráček

Sestava: M. Štika - T. Baťka, P. Jiráček, L. Prokop, M. Spurný - L. Buchal, J. Kováč, J. Spurný, J. Hons,  - V. Dimitrov, Jos. Buchal

Střídání:  45. T.Janáček za J. Honse, 70. Jiří Buchal za Josefa Buchala

 

 

 

4.6.2011

24.kolo IV.tř sk. C 

Velíš B - Ratměřice B  4:1 (1:1) 

Zasloužená výhra ...

 

O výsledku zápasu rozhodl druhý poločas. V tom prvním se hrál vyrovnaný fotbal, naše mužstvo dostal do vedení po pěkné akci J. Spurný. Hosté pak dokázali využít nedorozumění v naší obraně a ve 42. minutě vyrovnali. Druhý poločas už ale patřil především našemu týmu. V 65. minutě se trefil P. Jiráček, za deset minut po něm využil kiksu ratměřského golmana J. Spurný a bylo to 3:1. Zápas jsme v poklidu kontrolovali, navíc v 85. minutě se hlavou trefil ještě T. Gruber a potvrdil přesvědčivé vítězství.       

 

Rozhodčí: Březina

Branky Velíše:  30. a 75. Jan Spurný, 65. P. Jiráček, 85. T. Gruber  

Sestava: M. Ježek -  J. Hons, P. Brabenec, L. Novotný, Jos. Buchal -  A. Urban, M. Spurný, V. trifonov, V. Dimitrov - Jan Spurný, P. Jiráček 

Střídání:  35. T. Gruber za V. Dimitrova

 

  

 

18.kolo OP ml. žáků (7+1) odd. B

   Velíš  Bílkovice   5:3 (2:1)

 

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

POZITIVNĚ MYSLETE!!

Fanda,6. 6. 2011 16:49

Nepodléhejte panice, vždyť máte vše ve svých rukách (nohách)!!!!!!!
Tak nebrečte a hlavy nahoru, stačí 4 body a to je ve Vašich silách.

Re: POZITIVNĚ MYSLETE!!

pepe,7. 6. 2011 11:41

My nebrečíme a uvědomujeme si, že naděje umírá poslední ale v tomto případě je ta naděje opravdu malá !!!

Re: POZITIVNĚ MYSLETE!!

Mac,7. 6. 2011 16:10

No jenže teď už to právě nemáme ve svých "nohách"...

Re: Re: POZITIVNĚ MYSLETE!!

Fanda,7. 6. 2011 22:29

Na 90% bude sestupovat pouze jeden,takže Vám budou stačit max 4body, takže naděje je velká!Opravdu to máte ve svých rukách (nohách). Pisatel článku píše zbytečně negativně.