Jdi na obsah Jdi na menu
 


A mužtsvo v přípravě remizovalo s Pravonínem

14. 8. 2011

 

13.8.2011

přípravné utkání

Velíš - Pravonín A+B  4:4 (2:1) 


 

Zápas začalo naše mužstvo dobře, hned od začátku jsme hosty přitlačili a vytvářeli si šance. Ve 14. minutě dorazil odraženou střelu J. Kováče od tyče V. Ivanov a vedli jsme 1:0. Hosté zahrozili až v 18. minutě, střela z přímáku se otřela o naše břevno. Ve 20. minutě jsme zvýšili už na 2:0, rychlou akci zakončil J. Kováč. Hosté snížili ve 27. minutě - střelu z přímého kopu vyrazil T. Gruber akrobaticky na tyč, ale naší nedůslednost v bránění pravonínští potrestali a dorazili míč do branky - 2:1. Poté jsme si ještě vytvořili ještě několik brankových příležitostí, ale žádnou jsme nedokázali využít. Pravonínští potom ještě jednou orazítkovali naše břevno. Rozhodčí pak mohl pískat na obou stranách penalty, ale jeho píšťalka zůstala němá... Vstup do druhého poločasu jsme měli výborný, spolupráci s L. Buchalem zakončil gólově V. Ivanov a vedli jsme 3:1! Podobný kousek vyšel oběma jmenovaným i v 55. minutě a Veny zvyšoval již na 4:1! Bohužel v 60. minutě jsme inkasovali  z podobné situace jako při první obdržené brance - nedokázali jsme po standardce odkopnout míč do bezpečí a hosté trestali. Pak našemu mužstvu začaly docházet síly a začali jsme vytvářet chyby, které pravonínští trestali. Během deseti minut dokázali vyrovnat na 4:4 a už jsme se začali strachovat o výsledek! V 84. minutě byl ve vápně hostí faulován J. Kováč a z penalty mohl o vítězství rozhodnout J. Spurný, ten ale bohužel pálil nad...        

 

Rozhodčí: Malý

Branky Velíše:  17.,47. a 55. V. Ivanov, 20. J. Kováč

Zahajovací sestava: T. Gruber -  T. Baťka, P. Jiráček, J. Buchal, M. Matuška -  Z. Daniel, O. Śtika, J. Spurný, L. Buchal - V. Ivanov, J. Kováč

Střídání (hokejově):  M. Spurný, P. Mach, R. Jiráček, Bery, D. Dimitrov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nějak moc hráčů

Fanoušek,17. 8. 2011 20:52

Nebudu se podepisovat.někteří tady by mě zřejmě ukamenovali,ale chtěl bych tady pokud můžu něco rozebrat z pohledu fanouška.

Skončilo tady mužstvo B, logicky by ti kluci měli jít hrát do A nebo alespon na lavičku,ale nějak mi to nevychází,viz sestava nahoře.

Skončil prý jen Prokop a Štika ale ostatní zůstali a ještě tři přišli,zkusím doplnit ty kteří chběly jaké mi z toho vyjde konečné číslo na jedno mužstvo

Řezníček,Ježek,Kronus,Hons,Kolář,ten třetí novej(neznám jméno)a určitě jsem na někoho zapoměl,ale to je jedno. Je tady dost přes dvacet lidí ale může hrát jen jedenáct plus tři na střídání,to znamená že to je hlavně pro kluky z Béčka konec fotbalu tady.

Chtěl bych vědět jedno,proč se brali tři další lidi a proč se neřekne těm klukům s kterými se nepočítá az to jdou zkusit jinak.Pokud se tohle rychle nezačne řešit,jak to může dopadnout? Blbě

Re: Nějak moc hráčů

Josef Bureš,19. 8. 2011 12:10

Škoda, že ses nepodepsal. Každý má právo se vyjádřit, ale zároveň by se něměl za svůj názor stydět.
Můj názor (nevím, zda stejný mají i trenéři) je takový, že pro jedno mužstvo bude potřeba 17-18 hráčů, kteří budou chodit pravidelně. Možná je to moc, ale zvýšený tlak na hráče, kdy nemají místo jisté je správný. A koneckonců už se to projevuje nyní při tréninku.
Zároveň si myslím, že pokud hráči, dnes už z bývalého Béčka, budou lepší, tak budou hrát. A na lavičce zůstanou třeba ti, co minulou sezonu hráli za Áčko.
A těm co se neprosadí a budou mít zájem hrát jinde to určitě umožňěno bude. Čas je do začátku října.

Re: Re: Nějak moc hráčů

Štika,19. 8. 2011 21:04

Takže já se k tomu taky vyjádřím.
Já jsem se rozhodl skončit s chytáním,důvody mám pro to svoje a nemusím je nikomu říkat.Možná jedním z důvodů je ale to co je napsáno nahoře.Nesouhlasím s tím aby tady bylo osm kluků od jinud a ti kdo tady vyrostli šli hrát jinam. Nevěřím že se to nějak změní a když to tak počítám tak si zahrajou kluci z bývalého B mužstva tak dva nebo tři. To je smutný ne? Zvlášt když na jaře to bylo všechno plný keců že se zruší béčko a udělá se jedno mužstvo jen z velišáků. Pořád všichni říkají že se to hraje pro lidi,tak proč ale to nemohou hrát jen místní kluci pro ty lidi. Je snad jedno jestli se má být první nebo desátý.
A ještě ke mně,chci si zahrát ještě někde v poli tak proto si hledám ještě něco někde jinde