Jdi na obsah Jdi na menu
 


A mužstvo vyhrálo v Kladrubech, žáci porazili Načeradec

14. 10. 2013

 

13.10.2013

8. kolo IV.tř sk. C

Kladruby - Velíš  0:4 (0:0) 

 

První poločas jsme byli lepším týmem, ale z několika závarů a centrů do vápna jsme nedokázali zakončit. Největší šanci prvního poločasu zahodil O. Štika, naservírovaný míč od M. Pešky napálil vedle branky... Do druhého poločasu se prohodili P. Mach s J. Buchalem a byla to prospěšná změna. V 50. minutě si na prodloužený aut M. Pešky naběhl právě P. Mach a zblízka vstřelil první branku utkání. Za pět minut ten samý hráč vystihl zpětnou přihrávku domácího obránce, udělal kličku brankáři a bylo to již 0:2! Od té doby jsme zápas ovládli a začali si vytvářet jednu šanci za druhou. Třetí branku přidal po zpětné přihrávce v 70. minutě střelou pod břevno O. Štika a bylo po zápase. Za pár minut přidal bonbónek v podobě nádherné střely do vinglu Honza Spurný a potvrdil naše vysoké a zasloužené vítězství.

Domácí nebyli moc nebezpeční, když jsme druhý poločas začali střílet branky, nebylo pochyb o tom, že si odvezeme tři body...

 

Rozhodčí: Špička

Branky Velíše: 50., 55. P. Mach, 70. O. Štika, 75. Jan Spurný

Sestava: M. Štika(C) - M. Kocourek, R. Jiráček(ŽK), J. Urban, P. Mach - M. Hons, O. Štika, Jan Spurný, L. Buchal(ŽK) - M. Peška, J. Buchal(ŽK)

Střídání: 60. Jiří Spurný za J. Buchala, 75. J. Kolář za M. Pešku  

  

 

 

8. kolo OS ml. žáků 5+1 sk. B

Velíš - SK Načeradec  3:0 - kontumace

Soupeř se k utkání nedostavil ...

 Branky Velíše: -

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář