Jdi na obsah Jdi na menu
 


A mužstvo vyhrálo přípravný zápas, přípravka prohrála

2. 4. 2019

 

31.3.2019

přípravné utkání

Ratměřice  -  Velíš  1:2  (1:1)

   

 

  Přátelák v Ratměřicích jsme nezačali úplně šťastně, hodně dlouho nám trvalo, než jsme se rozkoukali a z počátku jsme byli hodně nepřesní a zbrklí. Toho mohli domácí využít, ale ve dvou šancích nebyli úspěšní. Po 15. minutě už jsme se přeci jen dostali trochu do hry a začaly přicházet šance. Dvě obrovské ale promarnil D. Koten, dva rychlé brejky nedokázal potom využít V. Ivanov. Ve 25. minutě se po nakrátko rozehraném rohu a centru do vápna opřel do míče M. Matějka a vedli jsme 0:1. Pak se do dalších možností dostal znovu V. Ivanov, ale opět neuspěl. Domácí pak zahrozili další akcí, ale tutovku spálili. Bohužel toto varování nám nestačilo a po chybě v naší rozehrávce se Ratměřice dostali do kontru, který dokázali přetavit v branku - 1:1.
  Druhý poločas byl náš tým aktivnější a vytvořil si víc šancí, bohužel jsme v koncovce byli hodně jaloví. Až v 75. minutě dokázal skŕovat O. Štika, z 25 metrů přeloboval domácího golmana. Domácí se ke konci dostali do pár brejků, měli i jeden samostatný nájezd na brankáře, ten byl ale přerušen (nesprávně odmávaným) ofsajdem.
  Šlo o klasický zápas po pauze, spousty nepřesností v rozehrávce a bohužel i v koncovce. Věřme, že se úroveň zvedne a budeme produktivnější.

 

Rozhodčí: Brabenec

Branky Velíše:  25. M. Matějka, 75. O. Štika

Sestava: M. Štika -  J. Buchal, R. Jiráček, M. Kocourek, P. Mach, L. Buchal - V. Ivanov, O. Štika, M. Matějka, J. Kakos  -  D. Koten 

Střídali:  J. Spurný, M. Spurný, P. Jiráček, D. Toula, A. Urban

 

 

 

 

 30.3.2019

11. kolo OP starší přípravky sk. C  

 Maršovice -  Velíš / Popovice   14:0 (6:0) 

 

Bohužel chyběly tři naše opory a to se také promítlo na vysoké prohře.

Branky Velíše: -

 

 

 

Vytiskni komentář

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář