Jdi na obsah Jdi na menu
 


A mužstvo remizovalo, žáci prohráli, přípravka zvítězila

27. 5. 2013

 

26.5.2013

23. kolo III.tř sk. B

Velíš - Blaník Načeradec 2:2 (1:1)

Bod je pro oba málo ...

 

Záčátek zápasu byl spíše opatrný a ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu, takže se na hřišti nic moc nedělo. Postupem času se obě mužstva rozehrávala a vytvořila si šance na obou stranách. Po jedné z nich si hosté ve 20 min. připsali první branku zápasu. Naše mužstvo bylo zaskočeno a chvíli nám trvalo než jsme se vzpamatovali. Ke konci prvního poločasu jsme se dostali i my do několika větších šancí a ve 35. min. se po centru J. Kováče hlavou nemýlil L. Smítka. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1. Druhý poločas jsme nezačali vůbec špatně a z našeho tlaku vznikla v 60. minutě sporná penaltová situace, každopádně pískal se pokutový kop. Ten i s trochou štěstí proměnil L. Prokop (brankář si šáhnul...) - 2:1. Po tomto gólu jsme ale přenechali iniciativu soupeři a to byla naše velká chyba. Do konce zápasu jsme si již nevypracovali žádnou velkou šanci, natož gólovou. Soupeř nás zatlačil a v 90. min. jsme bohužel kapitulovali - hostující hráč vystřelil z velkého vápna a M. Štika neměl šanci. Za zmínku ještě stojí, že v utkání padlo 10 žlutých karet. Zápas tedy skončil remízou 2:2 což nepomohlo ani jednomu z týmů v boji o záchranu.

Zasloužená remíza, za kterou ještě můžeme být rádi - hosté byli druhý poločas lepším mužstvem. Bod pro oba týmy v cestě za záchranou nic neřeší, navíc náš nejbližší soused v tabulce Nesperská Lhota zázračně porazil doma Pravonín a opět nám odskočil..

 

Rozhodčí: Rosenvald

Branky Velíše: 35. L. Smítka, 60. L. Prokop (z pen.)

Sestava: M. Štika(C) - M. Kocourek(ŽK), L. Prokop, J. Urban, J. Buchal - L. Smítka, J. Spurný(ŽK),O. Štika, R. Jiráček(ŽK) - D. Toula(ŽK), J. Kováč(ŽK)

Střídání: 45. P. Jiráček za J. Urbana, 70. M. Spurný za D. Toulu

Velíšský hu dle divák

ů: M. Štika

 

19. kolo - OS starší žáci 6 + 1

Chocerady - Velíš 5:3 (3:1) 

 Branky Velíše: ?

 

 

17. kolo - OS starší přípravka 5 + 1

Tichonice - Velíš 1:5

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář