Jdi na obsah Jdi na menu
 


A mužstvo porazilo v přípravě Vracovice

24. 2. 2013

 

2.3.2013

přípravné utkání - UMT ve Vlašimi Na Vorlině

Velíš - Vracovice   5:1 (0:0)

Produktivní až ve druhém poločase ...

 

Druhý zápas jsme odehráli proti slabšímu soupeři než minulý týden a úroveň zápasu tomu odpovídala. První poločas byl k vidění oboustranně nevyrovnaný fotbal plný nepřesností. Naše mužstvo mělo opticky více ze hry, ale šancí jsme si vytvořili jen pár. To vracovičtí měli větší šance, jejich hodně nadějné brejky (z toho 2x sami na branku) ale trestuhodně neproměnili. Druhý poločas už branky přinesl. A byl to právě náš soupeř, který po jedné naší zbytečné chybě dokázal prostřelit T. Grubera v brance - 0:1. Na branku jsme ale dokázali za několik minut odpovědět - prosadil se M. Peška. Za deset minut se po střele M. Spurného prosadil z dorážky O. Štika a vedli jsme 2:1! Pak se konečně trefil také J. Kováč (zastřeloval se již několikrát, ale pokaždé nepřesně). Kovi při chuti zůstal i nadále a chvíli před koncem zvyšoval už na 4:1. V závěru se ještě prosadil D. Toula, který také předtím spálil několik dobrých příležitostí.

Opět jsme hráli v úplně jiné sestavě než před týdnem. Druhý poločas jsme dokázali využívat naše šance, ikdyž spoustu jsme jich ještě neproměnili. Soupeř měl také několik šancí (především v prvním poločase), ale i díky jeho nemohoucnosti je rozdíl ve výsledku tak velký.

 

Rozhodčí: Rathan

Branky Velíše: O. Štika, M. Peška, 2x J. Kováč, D. Toula

Sestava: T. Gruber - M. Kocourek, L. Prokop, P. Mach, R. Jiráček - M. Peška, L. Kocourek, O. Štika(C), M. Spurný - D. Toula, J. Kováč

Střídání (hokejově): J. Urban, L. Smitka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář