Jdi na obsah Jdi na menu
 


A mužstvo porazilo doma N.Lhotu, žáci prohráli v Choceradech

24. 10. 2011

23.10.2011

9.kolo III.tř sk. B

Velíš - Nesperská Lhota 1:0 (0:0)

Z minima maximum ...

 

Derby s Nesperkou nemělo valnou úroveň. Diváci dlouho čekali na nějakou povedenou akci. Tou se snad nechala nazvat šance J. Spurného (15. minuta) po ťukesu pšed velkým vápnem, ale koncovka této akce skončila pouze slabou střelou do náručí golmana. To hosté se snažili hrát jednoduše, dlouhý nákop dopředu a "útočníci porvete se". Této hře jsme se přizpůsobili, respektive to byla víceméně nutnost, neboť dát si kloudnou přihrávku do nohy byl pro naše mužstvo neřešitelný problém... Hosté se propracovali k prvnímu ohrožení naší branky ve 25. minutě, ale M. Štika v brance byl na správném místě. Ve 30. minutě se do dobré příležitosti dostal O. Štika, ale ze záklonu střílel slabě jen do golmana. Největší šanci prvního poločasu si vytvořili hosté, ve 35. minutě se po sérii našich chyb dostal až do vápna nesperskolhotský útočník, ale ve 100% šánci pálil nad. Druhý poločas nevybředl z trendu toho prvního, těžko hledat nějakou povedenější akci, či alespoň její náznak. Nechtěné vzrušení tak přineslo až nepříjemné zranění J. Spurného v 70. minutě (znovu vykloubené rameno...). Co se týče fotbalu - naše mužstvo bylo vepředu aktivnější, ale ani z množství standardek (asi 5 rohových kopů) nic nevytěžilo.  Vše tak pomalu, ale jistě spělo do remízového závěru, který by byl rozhodně spravedlivý. Ale fotbal se hraje 90 minut (a více...) a tak o tříbodovém rozuzlení rozhodla povedená akce z 92. minuty : L. Prokop rozehrál standardku ze 30 metrů a na centr si naběhl P. Jiráček, který nekompromisně trknul míč k pravé tyči hostující branky - 1:0 a bylo vymalováno.   

Málem remízový zápas, ve kterém bylo vidět málo pohledných akcí v samém závěru rozhodla jediná naše povedená akce. Pro nás vydřené vítězství a pro hosty ztracený bod...

 

Rozhodčí: Mrázek

Branky Velíše: 92. P. Jiráček

Sestava: M. Štika(C) - T. Baťka, L. Prokop, M. Matuška, L. Buchal - M. Hons(ŽK), J. Spurný, O. Štika, Z. Daniel - P. Mach, V. Ivanov(ŽK)

Střídání: 60. P. Jiráček za P. Macha, 70. L. Kronus(ŽK) za J. Spurného (zranění), 80. J. Jirásek za M. Honse

Hráč zápasu dle diváků: M. Štika

 

 

 

8.kolo OP ml. žáků (7+1)

Chocerady - Velíš 8:0 (6:0)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář