Jdi na obsah Jdi na menu
 


A mužstvo opět neúspěšné, přípravka vysoko vyhrála

19. 9. 2017

16.9.2017

4. kolo IV. tř. sk. B

Budenín - Velíš  4:2 (3:1)  

 

V Budeníně jsme opět potvrdili, proč máme tak mizerné výsledky - tragické proměňování i těch nejvyloženějších šancí. Když se k tomu přidalo diskutování s rozhodčím (laik), nervozita a neustálé hádání mezi sebou, nemohlo to dopadnout jinak... V první půli měl tři tutovky na noze D. Toula, bohužel nedal. Domácí měli tři šance a z nich nám dali dvě branky. V závěru poločasu ještě hlavou snížil P. Jiráček. Jenže domácí jsme opět nakopli, odkop P. Jiráčka trefil M. Kocourka a byl z toho vlastní gól. Po půli se toho moc nezměnilo, opět jsme neproměňovali šance, až v 60. minutě se konečně trefil D. Toula. Pak jsme spálili další tři tutovky ( Ivanov, Mach, Spurný) a domácí nás v závěru potrestali gólem z trestňáku.

Podobný zápas jako doma s Louňovicemi, šancí na dva zápasy a produktivita mizerná. Navíc se zbytečně sami rozhazujeme diskuzemi s rozhodčím a sami mezi sebou.   

 

Rozhodčí: nedelegován - pískal domácí laik

Branky Velíše:  40. P. Jiráček, 60. D. Toula

Sestava: M. Štika - J. Buchal, M. Kocourek(C), R. Jiráček, J. Kolář, J. Urban - D. Koten, P. Mach, P. Jiráček, M. Šanda  -  D. Toula 

Střídali:   V. Ivanov, M. Spurný

 

 

 

 

17.9.2017

4. kolo OP starší přípravky sk. B

Postupice - Velíš / Jankov  0:10 (0:4)  

 

Branky:  3x F. Soukup, 5x M. Kopecký, P. Jirásek, L. Brabencová

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář